ΜΠΑΡ
SPONSORED

Το συναρπαστικό Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Monkey Shoulder, το κορυφαίο blended malt whisky, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το Ultimate Bartender Championship, ένα πρωτάθλημα αναζήτησης των  καλύτερων bartenders στην Ελλάδα.

Κακά τα ψέματα, το bartending είναι τέχνη. Θέλει φαντασία, επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα ποτό που θα ξυπνά αναμνήσεις και θα κάνει τον κόσμο να θέλει να δημιουργήσει κι άλλες. Το να μπορείς να φτιάχνεις κάτι που να ανταποκρίνεται στα ολοένα και πιο περίπλοκα γούστα των θαμώνων ενός μαγαζιού, δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν μπορούν να το πετύχουν όλοι οι bartenders.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι bartenders που όχι μόνο έχουν κατακτήσει την τέχνη τους, αλλά ψάχνουν και τρόπους για να την εξελίσσουν συνεχώς. Αν ανήκεις σε αυτούς τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μέρος στο Ultimate Bartender Championship του Monkey Shoulder whisky που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να αναδείξει τους καλύτερους στον κλάδο του bartending.

Με τη συνεχή προσήλωσή του στην καινοτομία και με στόχο την ανάδειξη της νέας γενιάς bartenders, το Monkey Shoulder προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να συμμετάσχουν Eton συναρπαστικό διαγωνισμό που ανατρέπει όλα όσα ξέρουμε για τους διαγωνισμούς με τον νικητή να έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη με πληρωμένα έξοδα μεταφοράς και διαμονής.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες bartenders του bar “Two Schmucks” ώστε να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε μπαρ εξωτερικού, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να συμμετέχει σε δύο μοναδικά masterclasses. Ένα Bar Management με εισηγητή τον Γιώργο Κομνηνάκη (Bar Manager @ Two Schmucks) και ένα Lacto-Fermentation με εισηγητή τον Sergio Pardo  (Director @ PerfectServe.es).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, στο bar-restaurant “Couleur Local”, στην καρδιά της Αθήνας και η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τέσσερις καταξιωμένους Έλληνες bartenders και ειδικούς γευσιγνώστες του ουίσκι καθώς και από τον Global Ambassador του Monkey Shoulder. Αν πιστεύεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να αναδειχθείς νικητής, τότε μη διστάζεις και πάρε μέρος στον διαγωνισμό που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

*** Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.ultimatebartenderchampionship.com/.