ΜΟΥΣΙΚΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε εισιτήρια για το Plissken Festival

Το PopCode σου χαρίζει εισιτήρια για το χειμερινό Plissken. Μπες να δηλώσεις συμμετοχή!

Το Plisskën Festival, στη δεύτερη χειμερινή έκδοχη του στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, σε τρεις ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο & The Hub και σε τέσσερα stages που θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 19:00 και θα καταλήγουν στις πρώτες πρωινές ώρες. Πιστό στις μουσικές αξίες του εξακολουθεί να παρουσιάζει τους ήχους του αύριο σήμερα σε συνδυασμό πάντα με ονόματα που έχουν καθορίσει “σκηνές’ και μουσικά είδη. Tο μουσικό κομμάτι θα πλαισιώνεται και από τα καθιερωμένο Food Court, τα Cocktail Bars και πολλές παράλληλες δραστηριότητες ενώ για πρώτη φορά θα εγκαινιαστεί και ένα Pop Up Store με Plisskën merchandise, έκθεση artwork και φωτογραφίας του φεστιβάλ.

Με τις προσθήκες των θρυλικών Death In Vegas και Tuxedomoon καθώς και τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις από τους masters της ηλεκτρονικής σκηνής Prefuse 73, Zomby και Vatican Shadow ολοκληρώθηκε το φετινό line up του Winter Plissken Festival. Μπορείς να δεις το αναλυτικό line-up στο σάιτ του Φεστιβάλ και στο facebook page.

Το PopCode σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, κερδίζοντας ένα από τα δύο εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως την Πέμπτη 24/11:

Πληροφορίες

Website

Facebook

Twitter

Wikipedia