Invision/AP Jordan Strauss
HOT RIGHT NOW

Κανείς δεν συγκινήθηκε από το γυμνό της Miley Cyrus

H τελευταία φωτογραφία της Miley Cyrus που ανέβασε η ίδια στο Instagram ήταν απλά η αφορμή για να της πούμε πόσο μας κούρασε.

Η Miley Cyrus ανήκει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία καλλιτεχνών. Έγινε γνωστή από πάρα πολύ μικρή μέσα από το Disney Channel και τον χαρακτήρα της Hannah Montana και από το πουθενά βρέθηκε ξαφνικά μέσα στο stardom του Λος Άντζελες, χωρίς να είναι καν προετοιμασμένη. Η επιτυχία της ήταν τεράστια, κάνοντας τη μικρή τότε Miley αγαπητή σε όλο τον πλανήτη.

Οι λογαριασμοί της στα social media πλημμύρισαν με εκατομμύρια followers, ενώ οι τραπεζικοί της λογαριασμοί γέμισαν με τεράστια χρηματικά ποσά. Έφτασε όμως μια μέρα που η Miley είχε πλέον μεγαλώσει και αναγκαστικά έπρεπε να αφήσει πίσω της τον χαρακτήρα της Disney. Και κάπου εκεί άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, θεωρώντας πως με το να προκαλεί θα τραβήξει πάνω της όλα τα φλας της δημοσιότητας. Και θα γίνει εξίσου αγαπητή με την Hannah Montana.

Η αλήθεια είναι πως η Miley έχει ταλέντο. Κι αυτό είναι κάτι που είδαν από νωρίς πάνω της πολλοί managers, οι οποίοι σφάζονταν στα πόδια της για το ποιος θα την πρωτοαναλάβει. Το κακό είναι πως ενώ ξέρει πως έχει ταλέντο, αποφάσισε πως δεν θα πορευτεί με αυτό, αλλά θα ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Ένα δρόμο στον οποίο θα προκαλεί, προκειμένου να ακουστεί.

Και στην αρχή το πετύχαινε εξαιρετικά. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο Associated Press “ξέρω πως θα με προσέξεις περισσότερο αν σου δείξω το στήθος μου. Και όταν έχω κερδίσει την προσοχή σου θα σου μιλήσω μια ώρα για την οργάνωση που έχω φτιάξει”.

Η Miley είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες της. Η ΜΚΟ που έχει δημιουργήσει, η Happy Hippie Foundation, παλεύει για τα δικαιώματα της LGBTQ νεολαίας, ενώ παρέχει και οικονομική στήριξη σε αυτούς, αλλά και σε πολλούς άστεγους και σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το θέμα είναι πως η Cyrus επέλεξε αποκλειστική την πρόκληση για να επικοινωνήσει όλα αυτά που κάνει εκτός stage, με τον κόσμο και την κοινή γνώμη να μένει σε όλες τις τρέλες της και να μη βλέπει πέρα από αυτές.

Κάπου εκεί φαίνεται πως άρχισε να χάνει το παιχνίδι και η ίδια. Ποιος θα ξεχάσει τον χορό που έκανε το 2013 στα VMA με τον Robin Thicke, όπου πολλοί αισθάνθηκαν ακόμη και ντροπή για αυτό που έβλεπαν;

H Cyrus δεν πτοήθηκε καν. Συνέχισε να προκαλεί στα shows της, συνέχισε να δίνει χώρο στους paparazzi προκειμένου να τη φωτογραφίζουν γυμνή, ενώ πρόσφατα ανέβασε και μόνη της το γυμνό της στήθος στο Instagram, παροτρύνοντας τους πάντες να το δουν “γρήγορα πριν της το κατεβάσουν”. Έτσι χωρίς λόγο. Το κακό, όμως, είναι πως πλέον με τόσα που έχει κάνει, έχει πετύχει ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο να μην προκαλεί τόσο, αλλά να περνάει και σχεδόν αδιάφορη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Swipe right . But hurry. Instagram will definitely be removing this post soon.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Αλήθεια, γιατί όλα αυτά Miley;