ΒΙΒΛΙΟ

Κέρδισε 3 διπλά εισιτήρια για το AthensCon

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του PopCode για το μεγαλύτερο ελληνικό συνέδριο για κόμικ, συλλογές, παιχνίδια και ταινίες.

To AthensCon (athenscon.gr), το πρώτο πραγματικά μεγάλο συνέδριο της χώρας με άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού, θα βρίσκεται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο στάδιο Taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Εάν αγαπάς τα κόμικς, τον κινηματογράφο, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα όσα αποτελούν την ποπ κουλτούρα, τότε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσεις 3 διπλά εισιτήρια για τη διήμερη εκδήλωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 24/11, 16.00 μ.μ.

Ηθοποιοί και καλλιτέχνες διεθνούς και εγχώριου βεληνεκούς, συγγραφείς και σκιτσογράφοι από τον χώρο των κόμικς, ηθοποιοί από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και celebrities θα λάβουν μέρος σε ομιλίες, θα δίνουν αυτόγραφα και θα βγαίνουν φωτογραφίες με τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μάθουν νέες τέχνες συμμετέχοντας στα σεμινάρια και τα workshops που θα γίνουν σε συνεργασία με επίσημες σχολές και δασκάλους. Θα μπορούν, όμως, και να αποκτήσουν νέα χόμπι δοκιμάζοντας καινούρια video games, γνωρίζοντας κάποια από τα πολυάριθμα επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και συμμετέχοντας στις πολυποίκιλες δραστηριότητες που φιλοξενεί το φεστιβάλ. Τέλος, θα αποκτήσουν κάποιο καινούριο θησαυρό για τη συλλογή τους από τους εκθέτες που παρευρίσκονται στο χώρο, αλλά και θα φωτογραφηθούν από κοντά με μοναδικά κομμάτια από την ιστορία του κινηματογράφου που θα εκτίθενται.

Δες περισσότερα για τα events και τους επίσημους προσκεκλημένους του AthensCon στο athenscon.gr ή στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.