ΜΟΥΣΙΚΗ

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Τale of Us στο Island

Το PIXI επιστρέφει στο Island στις 28/7 της Αθηναϊκής Ριβιέρας  για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Το PIXI επιστρέφει στο Island της ΑθηναΪκής Ριβιέρας  για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας για 8η φορά στην Ελλάδα το παγκόσμιο φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής, TALE OF US. Από τη Δύση του ηλίου μέχρι την Ανατολή το Αθηναϊκό κοινό θα χορέψει στους ρυθμούς της melodic techno μουσικής με θέα την μαγευτική ΑθηναΪκή Ριβιέρα.

Το δίδυμο από την Ιταλία έρχεται στην Αθήνα έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες residence εμφανίσεις του στην Ibiza (Hi Club) όπου και παρουσιάζει τα Νο1  διεθνή concept parties AFTERLIFE. Οι Carmine και Matteo μετά την τελευταία φαντασμαγορική τους εμφάνιση στο ΑFTERLIFE Athens, που επιμελήθηκε το PIXI, είναι έτοιμοι να μας θυμίσουν γιατί θεωρούνται το πιο δυναμικό ντουέτο της ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων ετών.

Μαζί τους θα είναι οι επίσης Μιλανέζοι παραγωγοί/djs, Hunter/Game, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας JUST THIS. Την αξέχαστη αυτή καλοκαιρινή μουσική εμπειρία θα πλαισιώσει ο Hill of Vision, μέλος της JUST THIS και οι Voices of Valley.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις.

Ώρα προσελεύσης 20:00-22:00