ORIGINALS

10 άλλοι πρίγκηπες για τον ΠΑΟ

Με τις πληγές ακόμα ανοιχτές από το σίριαλ Φειζάλ, το ONEMAN προσπαθεί να βρει βιώσιμη λύση.

Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι Παναθηναϊκός. Και ότι με ενδιαφέρει αρκετά να λυθεί το θέμα στον ΠΑΟ για να μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο να βλέπω την ομάδα μου, όπως κάνω πολλά χρόνια τώρα. Μπορώ επίσης να πω ότι είμαι από εκείνους τους αφελείς Παναθηναϊκούς που πιστεύουν κάθε είδηση αρκεί να είναι για το καλό της ομάδας. Δηλαδή, αν γραφτεί ότι ο Fidel Castro θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟ, θα το πιστέψω. Όπως λοιπόν πίστεψα και στους χρυσοποίκιλτους πρίγκηπες που (υποτίθεται ότι) μας γυρόφερναν τον τελευταίο καιρό.

 

Το θέμα αυτό ξεκίνησε από μια πλάκα στο γραφείο. Όταν συζητάγαμε ποιον πρίγκηπα θα μας φέρουν τώρα που έληξε και το θέμα Φειζάλ. Μου ήρθε στο μυαλό ο Πρίγκηπας του Μπελ Ερ. Το τι ακολούθησε γίνεται εύκολα αντιληπτό. Εδώ λοιπόν παραθέτω τα καλύτερα πριγκηπικά ονόματα που ακούστηκαν…

Ο πρίγκηπας του Μπελ Ερ

 

Will Smith σε μια ηλικία που γέλαγες μόνο και μόνο που τον έβλεπες. Πολύ πριν εμφανιστούν άλλοι local του Los Angeles ήρωες τύπου Brandon και Dylan, στην περιοχή έκανε κουμάντο ο πρίγκηπας. Αν ερχόταν ο Will Smith με τα τωρινά του λεφτά πάντως, δεν θα λέγαμε και όχι.

Ο Αλαντίν

 

Πρίγκηπας Ali Ababwa για να ακριβολογούμε αγαπητοί. Αν έχει κρατήσει καμιά ευχή από το λυχνάρι καβάτζα, θα θέλαμε να πάρει ο Παναθηναϊκός το Champion League φανταστικό τζίνι. Ακόμα και η μαϊμού του, ο Abu, θα ήταν ευπρόσδεκτη στα παλάτια της Παιανίας.

The artist formerly known as Prince

 

Το κακό είναι ότι δεν ξέρει και ο ίδιος αν θέλει να λέγεται Prince και περάσαμε δύσκολα χρόνια μέχρι να το αποδεχτεί. Μία πιθανή επανεμφάνιση στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αναστήσει την καριέρα του. Αν δηλαδή θέλει να μπει σε κανένα τοπικό νυχτερινό σχήμα.

Ο πρίγκηπας Harry

 

Τι να λέμε τώρα. Ο καταλληλότερος. Party boy με τεράστια περιουσία. Άσε που θα μας πήγαινε στην Premier League για να μην καθόμαστε να παίζουμε στα ξερά. Θα θέλαμε βέβαια μερικούς μήνες να μάθουμε το βασιλικό πρωτόκολλο γιατί τον είχα ικανό τον Χουχούμη να πηγαίνει στην Ελισάβετ να της κάνει καμιά χειραψία.

Ο Άμλετ

 

Ταλαιπωρημένο αγόρι. Λίγο μπερδεμένο στις σκέψεις και τα πάθη του. Αλλά εντάξει, θα τον είχαμε εκεί στην σουίτα του ΟΑΚΑ να ρίχνει τους μονολόγους του με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού να καταγράφουν κάθε λέξη για τις φυλλάδες της επομένης.

Ο He-Man

 

Γενικά, αν βλέπατε την σειρά, μιλάμε για τον πιο ισχυρό άνδρα στον κόσμο. Κανένας Αμπράμοβιτς δεν θα κουνιόταν μπροστά του. Με την δίδυμη αδερφή του, την She-Ra θα έκαναν εξαιρετική διαρχία στο τριφύλλι. Να ασχολείται και κάποιος με τα διοικητικά όσο ο He-Man θα έπαιζε με το σπαθί του.

Ο Μικρός Πρίγκηπας

 

Ο υπέροχος χαρακτήρας του Antoine De Saint-Exupery καλα θα κάνει να συνεχίσει την περιήγησή του στην έρημο από το να μπλεχτεί με την ζοφερή μας πραγματικότητα. Από αλεπούδες άλλο τίποτα.

Ο Prince of Persia

 

Ξυπνάνε αναμνήσεις από ιστορικά ξενύχτια μπροστά στο pc με τον πρίγκηπα της Περσίας. Αυτός ο πρίγκηπας θέλουμε να έρθει. Εκείνος ο πιξελιασμένος του 1989 με τις δισδιάστατες ατσούμπαλες κινήσεις, το άλμα που δεν έφτανε ούτε να πηδήσει μάντρα και τις λεπίδες που τον έκοβαν στα δύο.

Ο Prince Boateng

 

Στα πρότυπα του Ριβάλντο, ο Boateng θα μπορούσε να είναι Πρόεδρος, κόουτς και παίκτης της ομαδάρας. 25 ετών είναι το αγόρι, έχει πολλά ακόμα να δώσει στον σύλλογο.

Ο Πρίγκηπας της Ζαμούντα

 

Ο αγαπημένος μου πρίγκηπας όλων των εποχών. Με το υπέροχο χαμόγελο σε κάθε πρεζάκι που ήθελε να του κλέψει τα λεφτά, με την γκόμενα που χαμογέλαγε σαν τον Ροναλντίνιο, με τις αμέτρητες υπηρέτριες που τον έπλεναν κάθε πρωί. Αυτό θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. Πρίγκηπας της Ζαμούντα.

Θα μπορούσα να γράψω και για τον πρίγκηπα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Πριγκηπικές προτάσεις δέχομαι και στο @christoschatzi