ORIGINALS

10 πράγματα που μπορεί να κάνει για σένα μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Με τα κάπως εξωγήινα χαρακτηριστικά της Oral-B Genius, είναι μάλλον δύσκολο να μαντέψεις πάνω από τα μισά.

Ζούμε στις μέρες της ευκολίας. Κακά τα ψέματα. Ζούμε στις μέρες που η τεχνολογία έχει κάνει τόσο εύκολη τη ρουτίνα μας, που δύσκολα μπορείς να φανταστείς γκάτζετ ή υπηρεσίες που λείπουν. Και μετά έρχεται η Oral-B Genius και συστήνει νέα ήθη και έθιμα. Υπάρχουν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που σου λύνουν τα χέρια και υπάρχουν και αυτές που σου λύνουν ολόκληρη την ύπαρξη.

Τα δέκα σημεία που ακολουθούν αποδεικνύουν γιατί η Oral-B Genius ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία.

1. Όχι μόνο δεν θα πιέσει τα ούλα σου περισσότερο απ’ όσο πρέπει…

Ήξερες ότι μια κοινή οδοντόβουρτσα πιέζει τα ούλα σου δύο φορές περισσότερο απ’ όσο κρίνουν ως επιτρεπτό οι οδοντίατροι;

2. …αλλά θα τραβήξει φρένο όταν το παρακάνεις

Η τεχνολογία Τριπλού Αισθητήρα Πίεσης της Oral-B Genius προστατεύει τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα χάρη στην ένδειξη υπερβολικής πίεσης που οδηγεί σε αυτόματη επιβράδυνση της οδοντόβουρτσας. Το 93% των χρηστών της μείωσαν όντως την πίεση που ασκούσαν στα ούλα τους. Η έξτρα προστασία στα καλύτερά της.

3. Φωτίζει και τα πιο σκοτεινά σημεία

Το έχουμε ακούσει εκατό φορές από τον οδοντίατρό μας, όσο φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνουμε για να βουρτσίσουμε σωστά τα δόντια μας. Υπάρχουν σημεία που δυστυχώς δεν ‘πιάνει’ μια κοινή οδοντόβουρτσα.

4. Δίνει όλες τις αποδείξεις σε βίντεο

Εντάξει, αυτά δεν είναι απλά πράγματα. Προφανώς δεν είναι όλες οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ίδιες. Το προνόμιο του βίντεο ανήκει στη νέα Oral-B Genius που διαθέτει την τεχνολογία Position Detection. Ένας αισθητήρας κίνησης που βρίσκεται στην οδοντόβουρτσα εντοπίζει όλες τις περιοχές που άθελά σου παραμελείς και στις σερβίρει στην κάμερα του smartphone σου. Είπες κάτι;

5. Προσθέτει λίγο στιλ στην καθημερινότητά σου

Κάνεις πολλά πράγματα με την ίδια καθημερινή ευλάβεια όπως το βούρτσισμα των δοντιών; Όχι. Προσθέτοντας λοιπόν στιλ σε αυτό το καθημερινό κάτι, προσθέτεις στιλ σε όλη τη ρουτίνα σου. Κατάσταση win-win.

6. Σε αφήνει να χουζουρέψεις πέντε λεπτά παραπάνω

Ποιος έχει δύναμη, μυαλό και ένταση τα ξημερώματα μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου για να βουρτσίσει όσο σωστά πρέπει τα δόντια του; Όταν η οδοντόβουρτσα κάνει τη δουλειά για σένα και μάλιστα πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι εσύ ο ίδιος, ναι, μπορείς να κλείσεις για άλλο λίγο τα μάτια.

7. Σου επιτρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου όση ώρα πρέπει

Δεν είναι ότι βαριέσαι με μια συμβατική οδοντόβουρτσα, αλλά οι έρευνες έχουν δείξει ότι με μια τέτοια στο χέρι βουρτσίζουμε τα δόντια μας λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ ο μέσος όρος του σωστού βουρτσίσματος είναι ακριβώς στα δύο λεπτά. Με το Oral-B App, οι χρήστες βουρτσίζουν τα δόντια τους σχεδόν δυόμιση λεπτά κατά μέσο όρο. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, δεν είναι; Τα credits στον επαγγελματικό χρονομετρητή της Oral-B Genius.

8. Σου κρατάει τον λογαριασμό

Κάπου εδώ, μπαίνει στην κουβέντα το νέο Oral-B App 4.1. Σε μια εποχή που το αρχείο των δράσεων και των αλληλεπιδράσεών μας είναι θησαυρός, το Oral-B App 4.1 σου επιτρέπει να κρατάς τα brushing data σου ώστε να μη χάνονται ποτέ. Οι λάτρεις των στατιστικών μάλλον θα βουρτσίζουν πλέον τα δόντια τους δέκα φορές τη μέρα.

9. Σε διασκεδάζει

Έλα, αυτό αποκλείεται, αυτό παραπάει. Τι εννοείς μπορείς να διαβάσεις τα νέα καθώς βουρτσίζεις τα δόντια σου. Τι εννοείς μπορείς να μάθεις αν ο χειμώνας μπήκε όντως για τα καλά ή αν θα ελπίζουμε σε πιο ζεστές μέρες τον Δεκέμβρη; Το In-app Entertainment φταίει για όλα.

10. Σου δίνει στο πιάτο τις συμβουλές ενός ειδικού

Με το Professional Guidance, ένας οδοντίατρος μπορεί να σε καθοδηγήσει ανά πάσα στιγμή, να προγραμματίσει επιπλέον χρόνο βουρτσίσματος για συγκεκριμένες περιοχές και να σου προτείνει προϊόντα στοματικής φροντίδας.