ORIGINALS

22 λόγοι να κάτσεις σπίτι ένα Σάββατο βράδυ

Δεν έχει σημασία ποια μέρα θα γίνει το νέο Σάββατο. Αρκεί αυτή την άγια ημέρα να την περνάς στο σπίτι. Μόνος ή με παρέα.

Ένα ευρώ να έμπαινε στο Δημόσιο Ταμείο για κάθε φορά που κάποιος είπε “τι σκατά ήθελα και βγήκα Σάββατο”, δεν θα χρωστάγαμε πουθενά. Το Σάββατο είναι το επαναλαμβανόμενο λάθος που δεν μπορείς να μην κάνεις. Κι όσο κι αν σε πληγώνει κάθε φορά, εσύ επιμένεις παράλογα να το τιμάς. Σε εστιατόρια, σε μπαρ, σε σινεμά και σε μπουζούκια.

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν “δεν βγαίνω Σάββατα”. Εξίσου εκνευριστικοί, ειδικά όταν το λένε απλά για να το πουν. Το θέμα είναι να το αγαπήσεις το Σάββατο στο σπίτι. Να το πονέσεις και να αισθανθείς στην ψυχή σου γιατί είναι τόσο καλύτερο να βγαίνεις οποιαδήποτε άλλη ημέρα πέρα από εκείνη.

Το ONEMAN θα σε βοηθήσει να το αγαπήσεις το σπιτικό Σάββατο. Με 22 λόγους. Κάποιους προφανείς και κάποιους απελπιστικά ηλίθιους.

Υπάρχουν τόσες ωραίες κωμωδίες να ξαναδείς με τους φίλους σου. Συζητήστε το μια μέρα πριν. Διαλέξτε ταινία. Μιλήστε για το τι θα φάτε και το τι θα πιείτε. Οι κωμωδίες σάς περιμένουν να τις θυμηθείτε.

 

Θα ξυπνήσεις Κυριακή πρωί να πας για τρέξιμο. Τι ώρα θα κοιμηθείς πια το Σάββατο που δεν θα βγεις; Ξεκούραστος θα είσαι το πρωί να τρέξεις μερικά χιλιόμετρα. Είτε με την ομάδα του #1morekm είτε σε κάποιο από τα πολλά μέρη που προσφέρονται για τρέξιμο στην πόλη.

Μπορείς να φας 48 καυτερές φτερούγες χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Ολόκληρο Σαββατόβραδο είναι. Θα κάτσεις λίγο ξύπνιος και θα χωνέψεις. Θα σηκωθείς με λίγη καουρίτσα την Κυριακή το πρωί στον ουρανίσκο και το στομάχι αλλά θα έχεις όλη την Κυριακή να σβήσεις την κάψα με καφέδες και βόλτες.

Κάνε sex. Δεν δούλευες Σάββατο. Δεν δουλεύεις Κυριακή. Αν βρεις και τώρα δικαιολογία, καλύτερα να χωρίσεις.

Μπορείς να κάτσεις να φτιάξεις κάτι με τους φίλους σου. Εμείς σου είπαμε πόσο παρεϊστικο είναι το να φτιάξετε sushi όλοι μαζί. Κι αν δεν φτιάξεις sushi φτιάξε τίποτα άλλο.

 

Ο ανταγωνισμός το Σάββατο παραείναι πολύς. Γιατί να κονταροχτυπηθείς με τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό που έχει βγει Σάββατο βράδυ “για να και θα”; Κράτα δυνάμεις και λεφτά για άλλες ημέρες (π.χ. βραδιές Champions League) που οι γυναίκες είναι πολλές και ο ανταγωνισμός ελάχιστος.

Δεν είναι εύκολο το φλερτ στην πολυκοσμία. Πολλές παρεμβολές, πολλή ενόχληση, πολλή φασαρία. Πώς να κεντράρεις στον στόχο σαν άνθρωπος όταν είστε ο ένας πάνω στον άλλον και εκείνη αποκρούει βέλη από κάθε πλευρά;

Έχει μπάλα. Κάπου στον κόσμο έχει μπάλα και μάλιστα καλή. Άνοιξε την Nova, άνοιξε τον OTE Tv, άνοιξε ό,τι θες και λιώσε με τους φίλους σου μπροστά στην τηλεόραση. Σου έχουμε και προτάσεις για ορεκτικά να φτιάξετε.

 

Δεν θα βρεις να παρκάρεις. Ναι, το ξέρεις. Τότε γιατί κατεβαίνεις με το αυτοκίνητο Κολωνάκι και Ψυρρή Σάββατο βράδυ;

Είναι ευκαιρία για μαραθώνιο σειρών. Καμία Κυριακή για μαραθώνιο. Η Κυριακή θέλει πιο χαλαρή θέαση. Ενώ το Σάββατο μαζεύεσαι από νωρίς με τους φίλους και ξεκινάς μαραθώνιο ταινιών ή σειρών.

Θα ανεβάσεις τον μέσο όρο ηλικίας. Για λογαριασμό μου μιλάω κυρίως που βγαίνω Σάββατο και σε λίγο θα αρχίσουν να μου προσφέρουν και σκαμπό για να κάτσω.

Καμία τηλεόραση. Καμία παρέα. Μόνος σου σε μια αραχτή πολυθρόνα και τσεκάρεις τα album που κυκλοφόρησαν μέσα στον μήνα.

 

Περισσότερη δουλειά για το μαγαζί ισούται με λιγότερη ποιότητα για εσένα. Στο πιάτο που θα σου σερβίρουν, στο κοκτέιλ που θα σου φτιάξουν, στην υπηρεσία που θα σου προσφέρουν.

Στον ΑΝΤ1 θα δεις τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα ΟΛΑ Μπάχαλο της εβδομάδας που πέρασε. Βασικά την Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί να είσαι τυχερός και ο Σπύρος Παπαδόπουλος να έχει φέρει Πασχαλίδη, Ιωάννου, Ζουγανέλη και σια. Σπάνια βέβαια να πετύχεις πολύ καλό συνδυασμό.

Τα ξημερώματα θα πετύχεις στο MEGA διάφορες ξεχασμένες σειρές της παλιάς καλής εποχής.

Μπορείς να θυμηθείς παλιά επιτραπέζια ρε φίλε. Σαν το Hotel, σαν το Stratego, σαν την Monopoly, σαν το τιτανοτεράστιο Risk.

 

Τα ντιλιβεράδικα είναι στα καλύτερά τους. Το Σαββατόβραδο για τα ντιλίβερι είναι ό,τι το Super Bowl για το NFL. Καλή ποιότητα τροφίμων λόγω μεγάλης παραγωγής, ενδεχόμενο να είναι φτιαγμένα βιαστικά αλλά τι πειράζει; Το Σαββατόβραδο είναι ταγμένο στο junk.

Θα τα περάσεις μια χαρά χαζέυοντας τα check in και τα post στο Instagram των υπολοίπων. Βασικά θα γελάς με την κατάντια τους.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι που δεν βγαίνουν το Σάββατο. Ευκαιρία να κάνετε παρέα.

Δεν θα εμπλακείς στην ατέρμονη συζήτηση “πού θα πάμε”. Πραγματικά ρε φίλε. Θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που δεν θα κάθεσαι να τσακώνεσαι με τους υπόλοιπους για να διαλέξεις μέρος, μαγαζί και παρέα.

Έχουν κυκλοφορήσει τόσα παιχνίδια για κονσόλες και το pc που το βράδυ θα περάσει στο λεπτό. Οι καρποί να δουλεύουν καλά.