ORIGINALS

7 λόγοι για να αποκτήσεις ‘χθες’ μια προπληρωμένη κάρτα

Όχι μόνο δεν θα βρεθείς χρεωμένος, αλλά θα έχεις και περισσότερο δωρεάν mobile Internet.

Σε καμία απόφαση που παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή δεν είσαι μόνος. Ακόμα κι αν τη στιγμή που πρέπει να κάνεις μια επιλογή, δεν υπάρχει γύρω σου η φυσική παρουσία κάποιου δικού σου ανθρώπου, δεν είσαι μόνος. Αν κοιτάξεις πάνω από τους ώμους σου, θα δεις ένα αγγελάκι και ένα διαβολάκι που προσπαθούν με τα επιχειρήματά τους, να γείρουν την πλάστιγγα προς την επιλογή που αυτά θεωρούν καλύτερη για εσένα.

Κάθε φορά που ψάχνω σε κάποιο online βιβλιοπωλείο το επόμενο βιβλίο που θέλω να αγοράσω, το ρόλο του μικρού αγγέλου παίζει η Prepaid κάρτα μου, η οποία ακόμα και αν θέλω να αδειάσω όλα τα ψηφιακά ράφια, με παρακινεί να κάνω τα ψώνια μου με σύνεση. Τον ρόλο του μικρού διαβόλου παίζουν οι περισσότερες άλλες κάρτες και τρόποι με τους οποίους μπορώ να ψωνίσω, αφού με αφήνουν να ενδώσω, χωρίς όρια, στον πειρασμό ν’ αγοράσω ακόμα και ολόκληρο το online βιβλιοπωλείο. 

Με την προπληρωμένη κάρτα της COSMOTE Prepaid Mastercard κάθε φορά που θα θέλω να ψωνίσω, πάνω από τον δεξί μου ώμο δεν θα έχω μόνο ένα αγγελάκι που θα με παροτρύνει να κάνω συνετές αγορές, αλλά θα μου δίνει και δωρεάν MB για κάθε 1€ αγορών. Πάμε να δούμε τα πλεονεκτήματα του να ψωνίζεις γενικά με Prepaid κάρτα και ιδιαίτερα με την COSMOTE Prepaid Mastercard.

1. Δεν θα βρεθείς ποτέ χρεωμένος

 

H Prepaid κάρτα είναι η μετουσίωση του ‘οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους’ σε αντικείμενο. Μόνο που φίλος είναι ο εαυτός σου. Όσα διαβολάκια κι αν ξεφυτρώσουν πάνω από τον αριστερό σου ώμο, αν έχεις πάει για ψώνια με την Prepaid κάρτα σου, είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα διαθέτεις.

2. Δεν θα κινδυνεύσεις από ύποπτες χρεώσεις

Όσο και να έχουμε εξοικειωθεί με τις online αγορές και όσο ασφαλή και να έχουν γίνει πια τα ψώνια μέσω διαδικτύου, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια μιας online αγοράς να πέσουμε θύματα απάτης, κάποιας παράνομης εταιρείας που ίσως προσπαθήσει να μας χρεώσει με πολύ μεγαλύτερο ποσό από το συμφωνηθέν. Το όριο της Prepaid σου είναι εκεί για να σε προστατέψει και να περιορίσει οποιαδήποτε ύποπτη χρέωση.

3. Για κάθε 1€ αγορών, η COSMOTE Prepaid Mastercard προσφέρει 5MB

 

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Εκεί που κάνεις τα ψώνια σου, αυξάνεις και το mobile Internet σου. Τα MB που θα συγκεντρώσεις μέσω της κάρτας μπορείς είτε να τα καταναλώσεις ο ίδιος είτε να τα χαρίσεις σε άλλο συνδρομητή COSMOTE μέσα από την εφαρμογή COSMOTE Prepaid. Επίσης, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, μαζεύεις και πόντους για αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

4. Σε βοηθά να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό

Αν αποφασίσεις πως τον Οκτώβριο, πέρα από τα είδη πρώτης ανάγκης, θα κάνεις ψώνια μέχρι 100 ευρώ και πάρεις μια αντίστοιχη Prepaid κάρτα, τότε έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα για μην βγεις εκτός budget. Βάζοντας τις Prepaid κάρτες στη ζωή σου μπορείς να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να αρχίσεις να αποταμιεύεις χρήματα προκειμένου να πετύχεις κάποιο μακροπρόθεσμο στόχο.

5. Είναι πολύ απλή η διαδικασία έκδοσης

Μόνο η COSMOTE Prepaid Mastercard έχει την ευκολία της απόκτησης, αφού μπορείς να την κάνεις δική σου από οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, απλά με την επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας.

6. Είναι ιδανική για ταξίδια

 

Τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Όσον αφορά το εξωτερικό και ειδικά χώρες εκτός ευρώ, όπου οι ισοτιμίες μπορούν πολύ εύκολα να σε μπερδέψουν στους υπολογισμούς σου, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να κάνεις τις αγορές σου. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος σου την κλέψει, δεν θα μπορέσει να σου πάρει ποσό μεγαλύτερο από αυτό που έχει η κάρτα σου.

7. Για κάθε ενεργοποίηση τον Σεπτέμβριο κερδίζεις 1G mobile Internet

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που μπαίνουν τα κεφάλια μέσα και αρχίζει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Αγοράζουμε καινούργια ρούχα, ξεκινάμε τα νέα μας χόμπι (γυμναστήριο, κολυμβητήριο, κλπ.). Γενικώς, πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς οικονομικά μήνες του χρόνου. Για αυτό για κάθε η COSMOTE για κάθε ενεργοποίηση μίας COSMOTE Prepaid Mastercard μέχρι 23/9 σε ανταμείβει με 1GB mobile Internet.