ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

7 πρωτότυποι ενισχυτές για το iPhone σου

Η μουσική παίζει. Αλλά δεν παίζει αρκετά δυνατά. Κανένα πρόβλημα με ένα από αυτά τα amps.

Amplifier είναι εκείνη η συσκευή που επιτρέπει στον ήχο να μεταδοθεί με μεγαλύτερη ένταση. Και απ’ ό,τι φαίνεται τα amps για τα iPhone έχουν ιδιαίτερη πέραση τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και οι εταιρείες παράγουν ολοένα και περισσότερα και πιο εντυπωσιακά amps για το κινητό σου.

Βρήκαμε μερικά ωραία και σου προτείνουμε αλόγιστα να τα κάνεις δικά σου. Δεν θα ξεκουφάνεις τους καλεσμένους σου αλλά θα ακούσεις ωραία, ποιοτικά και δυνατά την μουσική σου.

Κάτι σε μπαμπού

Ένα κομμάτι bamboo στο οποίο σφηνώνει το κινητό σου δίνοντας ήχο σε δύο κατευθύνσεις για ακόμα καλύτερη ακουστική. Από τα πιο ενδιαφέροντα amps που θα δεις σε αυτή τη λίστα.

Αγόρασέ το

Κάτι πολύ μικρό

Συγκριτικό πλεονέκτημα το μέγεθός του μιας και δύσκολα το προσέχεις. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα δίνει αρκετά καλό ήχο με τα 8 decibel που φέρεται να δίνει παραπάνω.

Αγόρασέ το

Κάτι σε γυάλινη ντουντούκα

Το ονομάζουν Volume και είναι σίγουρο ότι την δουλειά του την κάνει πολύ καλά. Απευθύνεται βέβαια σε κάποιον που ψάχνει και για ένα διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι του καθώς δεν είναι και τόσο διακριτικό.

Αγόρασέ το

Κάτι σε ξύλινο

Βγαίνει και σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ μικρό και διακριτικό. Έχεις ακόμα και επιλογή στο είδος του ξύλου που θα επιλέξεις.

Αγόρασέ το

Κάτι σε βουβουζέλα

Δεν είναι και πολύ ευχάριστη η ανάμνηση της βουβουζέλας αλλά η συγκεκριμένη συσκευή μάλλον κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Αν και δεν φαίνεται πολύ βολική για να την ακουμπήσεις κάπου στο δωμάτιο.

Αγόρασέ το

Κάτι σε γραμμόφωνο

Το χωνί τουλάχιστον αυτό θυμίζει, σε λευκό χρώμα για να ταιριάζει και με τα χρώματα των εξαρτημάτων της Apple. Πολύ καλόγουστο δεν το λες.

Αγόρασέ το

Κάτι σε βούκινο

Οι πιστοί ακόλουθοι του William Wallace στον επαναστατικό αγώνα της Σκωτίας κάτι τέτοια βούκινα κρατούσαν για να καλούν τον κόσμο στην μάχη. Βέβαια δεν ήταν λευκά, με ξύλινη βάση κι ένα iPhone στο στόμιο.

Αγόρασέ το

Πηγή