ORIGINALS

Μπουφάν μην ξεχάσεις να πάρεις

Το ONEMAN διαλέγει για εσένα τα καλύτερα αδιάβροχα πανωφόρια στις καλύτερες τιμές. Και κάνει (και) τη μαμά σου περήφανη.

Ο πιο προβλέψιμος διάλογος στην ιστορία της σχέσης μητέρας-παιδιού, μετά τον “τι θα φας” – “δεν πεινάω” είναι το δίχως άλλο, ο “μπουφάν πήρες;” – “ άσε με ρε μάνα“. Κινηματογραφικά θα εντασσόταν στην κατηγορία box office και μυθιστορηματική στην αντίστοιχη των best sellers. Αν δε το πηγαίναμε πιο τσογαδόρικα, στο στοίχημα θα είχε σταθερά τη μικρότερη απόδοση.

Η αιώνια αγωνία ενός μητρικού μυαλού για την κάλυψη των βασικών αναγκών του παιδιού της είναι ένα σήριαλ που ξεπερνάει τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης, του Καφέ της Χαράς και των Δύο Ξένων, μαζί.

 

Nike Found12 Jacket 40,41 από 44,90€ >

 

Η φύση; Τι να πω. Όπως και να έχει μιας και “δεν είμαι μάνα εγώ για να ξέρω” θα σταματήσω την καζούρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις αλλά και γιατί μέχρι ενός σημείου δεν έχουν και απόλυτο άδικο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν και φορές που πράγματι, το μπουφάν το χρειάζεσαι.

 

Nike Alliance Jacket 94,90 από 99,90€ >

 

Γιατί εδώ η κατάσταση έχει καταντήσει να έχει πάντα ήλιο μόνο όταν έχουν περάσει 2 τα μεσάνυχτα και ο Dj στην κονσόλα έχει αποφασίσει να βάλει Ξύλινα Σπαθιά και να μας υπενθυμίσει πόσο λιωμένο στην κυριολεξία έχει γίνει πλέον αυτό το τραγούδι. Τέλος πάντων, άσχετο αυτό.

 

Superdry Polar Jacket 112€ >

 

 

 

Columbia Sestrieres Interchange Jacket 184,50 από 205€ >

 

Για να μη μιλήσω για το κλίμα τροπικό των μεσημεριανών βροχών. Κοιτάς έξω στις 10 πρωί, χαρά Θεού. Κοιτάς πάλι κατά τις 14.00, χαλασμός Κυρίου.

 

Puma Esito Stadium Jacket 25,47 από 84,90€ >

 

Και έρχομαι λοιπόν εγώ τώρα να σου επαναλάβω τα λόγια της σοφής μάνας που όλα τα ξέρει και όλα τα τραβάει δίχως να βγάλει κιχ (καλά ποτέ, αλλά λέμε τώρα) “μπουφάν πήρες;“. Και πριν μου απαντήσεις όχι γιατί το πρωί είχε μια χαρά καιρό και πού να το φανταστείς και άλλα τέτοια κλισέ, θέλω να σου κάνω μία άλλη ερώτηση: “Μπουφάν είχες να πάρεις;

 

Splendid Element64 Jacket 19,90 από 58,70€ >

Γιατί ωραία τις λέμε τις δικαιολογίες ενώ στεγνώνουμε τα ρούχα μας για να μην πάθουμε καμιά πνευμονία από το πουθενά αλλά αμφιβάλλω αν όντως έχει ασχοληθεί με το κομμάτι μπουφάν τα τελευταία χρόνια.

 

Smart Soul Jacket 19,90 από 48€ >

 

Σημειωτέον, δεν σε αδικώ. Μαζί σου είμαι. Όταν έξω το περισσότερο διάστημα έχει ζέστη και τη βγάζεις και με ένα πιο χοντρό φούτερ, τι να το κάνεις το μπουφάν.

 

Biston PF76 Jacket 23,90 από 79,90€ >

 

Έλα όμως που πια έξω πέρα από τη ζέστη (που δεν έχει πια και τόση) έρχεται από το πουθενά η βροχή να τα κάνει όλα μία ωραία υγρή ατμόσφαιρα να έχεις να τη διηγείσαι στο γραφείο ενώ οι συνάδελφοι θα πνίγουν ένα γέλιο στα ντοσιέ.

 

Quatro Sport G4 Force Jacket 44,90€ >

 

Έλα που όσο να το πεις είναι κομματάκι τζαμπατζίδικο να εμφανίζεσαι με τα φούτερ στο κεφάλι βρεγμένος και λετσιασμένος.

 

Chevignon K-Hoody Jacket 269,60 από 337€ >

 

Έλα που το χρειάζεσαι τελικά το μπουφανάκι. Έστω και αν το μεγάλυτερο διάστημα το έχεις να κάνει παρέα με τη ρεζέρβα του αυτοκινήτου στο πορτμπαγάζ.

 

Top Secret Jacket 60,90€ >