ORIGINALS

Ο αυνανισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία ορισμένων

Την ψυχική υγεία περισσότερο εκείνων που βρίσκονται πίσω από αυτό το αρκετά αστείο - σαν ιδέα τουλάχιστον - website.

Το banner σε ένα αμερικάνικο site έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα “STOP MASTURBATION NOW”. Ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε τι έψαχνα ούτε τι άλλο έκανα εκείνο το απόγευμα πριν από την περίπου μισή ώρα που πέρασα ξεψαχνίζοντας το stopmasturbationnow.org.

 

Πρώτη είδηση στο site εκείνη τη μέρα ήταν το “fappening”. Μόνο που το συγκεκριμένο site είχε μία άλλη οπτική για το leak των φωτογραφιών πολλών γυναικών της αμερικανικής showbiz. Παραθέτω αυτούσια κάποια αποσπάσματα από το κείμενο.

“Seeking cheap internet fame, Hollywood harlot Jennifer Lawrence released several naked and nude photographs of herself and other celebrities in order to get online losers to masturbate themselves into a tizzy” … “STOP Masturbation NOW computer engineers have been working tirelessly around the clock to remove this filth from the World Wideweb.  In short order, these images will be deleted permanently, never to be seen again. Praise!”

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους

α) Τις φωτογραφίες τις διέδωσε η ίδια η Lawrence με σκοπό να γίνει πιο γνωστή. Γιατί ως γνωστόν 1 όσκαρ, 2 Χρυσές Σφαίρες, 1 BAFTA και 4 Critic’s Choice Movie Awards δεν φτάνουν για να σε μάθει ο κόσμος.

β) Η Lawrence είναι μια πόρνη. Ωραία λέξη το harlot. Εύηχη.

γ) Οι προγραμματιστές του site θα κατορθώσουν σύντομα να εξαφανίσουν αυτές τις βρωμερές φωτογραφίες από τον παγκόσμιο ιστό. Γιατί μπορούν.

Μικρό διάλειμμα για να σας δείξω πώς κάνουν like και dislike οι αναγνώστες σε αυτό το site υπερθέαμα. Με pray for και pray against αυτοί οι μικροί Θεούληδες.

 

Όπως ενδεχομένως να έχεις αντιληφθεί ήδη, το συγκεκριμένο site είναι καθαρά σατιρικό. Ήλπιζα πάρα πολύ να μην είναι και να υπάρχουν πράγματι online και τόσο ωραία δοσμένα όσα ένα μικρό πουριτανό κομμάτι της Αμερικανικής κοινωνίας σκέφτεται και πράττει. Αλλά όχι.

Το επόμενο άρθρο που διάβασα με έπεισε για την σατιρικότητα του θέματος. Καθότι παρουσίαζε ένα μοναδικό εργαλείο για να προστατεύεις τα παιδιά σου από το να αυνανιστούν. Έναν ιδιότυπο σταυρό που τα αιχμαλωτίζει ώστε να μην τους μπαίνουν ιδέες.

 

Το εκπληκτικό με όλο αυτό είναι το πόσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο site και τα κείμενά του. Το συγκεκριμένο άρθρο για τον σταυρό έχει 573 σχόλια. Όλα απολαυστικά με πολλούς να μπερδεύονται για την αυθεντικότητα του site και να το κατακεραυνώνουν, άλλους να μπερδεύονται με τα σατιρικά σχόλια εκείνων που δεν μπερδεύονται. Και τους περισσότερους να κάνουν απλά πλάκα με το θέμα.

Κι ενώ το site φαίνεται να περιορίζεται σε αυτού του είδους τις αρθρογραφίες, περιέχει πολλούς άλλους (χαζούς κυρίως) τρόπους για να σε κρατάει στην σελίδα. Οι χαζοί περιλαμβάνουν κάτι παζλ και συναφή για να παίξεις και link τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα παρά keywords για να φτάσει κάποιος στο site τους αναζητώντας κάτι άσχετο. Οι πιο ενδιαφέροντες περιλαμβάνουν κάποια θέσφατα του κινήματος κατά του αυνανισμού.

Ξεχωρίζω τον δεύτερο κανόνα από τους “Αληθινού στόχους του Αυνανισμού”

“Looking at dirty Magazines – You are mentally raping the person that you are looking at.  Liberals might argue that person gave consent when doing the picture shoot, but you do not know that for sure.  The person may even be married now or have grown ugly”.

Την σελίδα στην οποία παραθέτουν κομμάτια του Ευαγγελίου στα οποία φέρεται να δαιμονοποιείται ο αυνανισμός από τους αποστόλους. Το hoodie για μωρά με το logo της οργάνωσης.

 

Τον όγδοο κανόνα των Ανώνυμων Αυνανιστών

“8. We made a list of all persons we had masturbated to, and became willing to personally apologize to them all.”

Και φυσικά τα γράμματα των “Masturhaters” που μάλλον βιάζονται να στείλουν ένα mail πριν συνειδητοποιήσουν ότι διαβάζουν ένα σατιρικό site.

 

Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο Lonnie Childs ο οποίος ευαγγελίζεται την σωτηρία από τον αυνανισμό. Και να πω την αλήθεια λείπει ένα ωραίο σατιρικό προφίλ του από το site. Η σελίδα του πάντως είναι αρκετά έξυπνη. Με το ταβάνι φυσικά της ενασχόλησης στα 10 με 15 λεπτά.

Το γιατί έκατσα εγώ μισή ώρα είναι από δική μου εμμονή να διαβάζω τα σχόλια στα κείμενα.