© 2016 / Αποστόλης Παπανικολάου / Eurokinissi
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας αντιπρόεδρος στην ΑΕΛ, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν απογοητεύει ποτέ

Τον πολύ συμπαθή τηλεπαρουσιαστή θα απολαμβάνουν από του χρόνου οι φίλαθλοι της ομάδας στις εξέδρες του Αλκαζάρ.

Μεταγραφή απ’ το πάνω τηλεοπτικό ράφι για την ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να φέρνει ως αντιπρόεδρο τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που σημαίνει ότι θα αγγίξει πρωτοφανή ποσοστά δημοφιλίας η ομάδα.

Το δίδυμο-όνειρο που θα μεγαλουργήσει στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, σίγουρα θα ξεχωρίσει σε μία σειρά από σημαντικούς τομείς, όπως είναι οι όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις με φιλάθλους στην εξέδρα, οι σχεδόν λογοτεχνικές ανακοινώσεις που θα γεμίσουν το τρυφερό μας ίντερνετ και ποιος ξέρει πόσα ακόμη μέτωπα ψυχαγωγίας θα ανοίξουν.

Ανυπομονούμε.

Θα μπορούσε η Β’ Εθνική να γίνει καλύτερη; Ναι, θα έλεγε κάποιος, αν ο Κομπότης στον Λεβαδειακό φέρει τον Νάσο Γουμενίδη. Δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα όμως ή όπως θέλουμε να πιστεύουμε οι πιο αισιόδοξοι, ένα βήμα τη φορά. Όλα θα γίνουν.

Τα σπουδαία νέα μάς ήρθαν σήμερα το πρωί με ανακοίνωση από την ομάδα της Λάρισας, μέσα στην οποία επισυναπτόταν και ένα μίνι βιογραφικό του γνωστού τηλεπαρουσιαστή. Απόλαυσε:

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Το μήνυμα, λοιπόν, είναι «συσπείρωση» και η ανταπόκριση του κυρίου Λιάγκα ήταν πραγματικά συγκινητική. Μακάρι να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του κορυφαίου ποινικολόγου. Θα παρακολουθούμε από κοντά.