RULES

Οι 40 κανόνες του one night stand

Πριν αποφασίσεις να ζήσεις κάποια περιπέτεια της μιας βραδιάς, καλό θα ήταν να διαβάσεις τους κανόνες που ετοίμασε για σένα το Oneman.

Οι εποχές που το one night stand θεωρείτο ταμπού, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Άντρες και γυναίκες επιζητούν πλέον ανοιχτά μια βραδιά ερωτικού πάθους, δίχως απαραίτητα την προσδοκία μιας πιο σταθερής σχέσης.

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, επειδή όμως οι ερωτικές περιπέτειες δεν είναι μόνο καλοκαιρινό σπορ, το Oneman ετοίμασε για σένα τους κανόνες του one night stand, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

 

Μπαίνεις στο μαγαζί. Βλέπεις την γυναικοπαρέα. Καταλήγεις στο κρεβάτι με εκείνη που είχες αποκλείσει από την αρχή. Δεν είναι κακό, αρκεί να μην το έχεις πει στους φίλους σου.

One night stand στις καλοκαιρινές διακοπές >>>> One night stand σαββατόβραδο χειμώνα.

Αν την πας σπίτι σου τότε να έχεις σκεφτεί από πριν την δικαιολογία για να την διώξεις. Αν κοιμηθεί μπορεί να πιαστεί άκυρο.

Το καλύτερο βέβαια είναι να μην την πας σπίτι σου. Δεν θες να χτυπάει κουδούνια ενώ εσύ θες να μείνεις στην μια και μοναδική φορά. One night stand λέγεται άλλωστε, τι δεν καταλαβαίνει;

To one night stand με παλιά σου καψούρα είναι δίκοπο μαχαίρι. Ή θα νιώσεις θεός ή θα πέσεις περισσότερο στον βούρκο. Ζύγισε τα.

 

Αν η μνήμη σου δεν είναι τόσο δυνατή στα ονόματα, τότε προσπάθησε να μην την προσφωνήσεις κατά τη διάρκεια της πράξης. Θα ξενερώσει, θα ξενερώσεις, πάπαλα.

Δεν είναι ανάγκη να εξηγηθείς πριν. Τα δεν ενδιαφέρομαι για κάτι σοβαρό ή τα μόλις χώρισα και θέλω να ξεσκάσω καλύτερα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ή για την πρώην κοπέλα σου όταν τα ξαναβρείτε.

Δεν ξεχνώ:

Για one night stand διάλεξε εκείνη την κοπέλα που μιλάει λιγότερο. Όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο θέλει να σε γνωρίσει. Ούτε που θα το καταλάβεις πώς έγινες από εραστής καληνυχτάκιας.

Μην το μοιραστείς με τη μαμά σου. Αυτό.

Αξίζει να το κάνεις με μεγαλύτερη. Είναι πιο συνειδητοποιημένη από μία μικρότερη που το κάνει για την εμπειρία και μετά δεν ξέρω πώς να το διαχειριστείς.

Φρόντισε να της δείξεις από νωρίς πού το πας. Από πολύ νωρίς. Πριν αρχίσει να σου λέει τα σχέδιά της για το μέλλον (σας).

Δεν θεωρείται one night stand αν το sex ήταν απλά κακό και είπατε να μην το ξανακάνετε.

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου αλλά μην υπογράψεις και συμβόλαιο μιας νύχτας. Αν το sex είναι καλό, θα θες κι άλλο.

 

Μια νύχτα είναι, θα περάσει.

Τα one night stand είναι σαν τους τελικούς. Και να μην είσαι καλός στο άθλημα, αν τα δώσεις όλα, θα σηκώσεις κούπα (και αύριο θα είσαι σε όλα τα πρωτοσέλιδα).

Κανείς ποτέ δεν έκανε το τέλειο sex σε one night stand. Αν ήταν τέλειο την πρώτη φορά, σκέψου πώς θα ήταν όταν θα την μάθαινες λίγο.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις τα όριά της. Το καλό είναι ότι δεν ξέρεις τα όριά της και μπορείς να εξερευνήσεις.

 

Ένα one night stand που πήγε καλά είναι μια βαρετή ιστορία. Ένα one night stand που πήγε φρικτά είναι μια πολύ καλύτερη ιστορία.

Μην ρίχνεις όλα τα όπλα στη μάχη. Δεν παλεύεις με το χρόνο εδώ. Αν θες να την ξαναδείς και το αξίζεις, θα την ξαναδείς.

Όποιος πει ότι θυμάται το σώμα μιας γυναίκας που πήγε μόνο μια φορά, λέει απλά ψέμματα.

 

Αν είσαι πάνω από 20 ετών, καλό -για τη μέση σου- θα είναι να αποφύγεις το αυτοκίνητο. Τόσα ξενοδοχεία υπάρχουν.

Αν δεν θέλεις να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί μαζί της, καλύτερα να πας σπίτι της για να μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις.

Μην σκεφτείς να δώσεις ψεύτικο τηλέφωνο στο τέλος της βραδιάς, ούτε 15χρονα δεν τα κάνουν αυτά.

Μην το διανοηθείς να σηκωθείς να φύγεις σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα χωρίς να πεις κουβέντα. Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται.

 

Μην μετράς. Εκτός κι αν είσαι κάτω των 23.

9 στις 10 γυναίκες ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάνει ποτέ one night stand. Κορίτσια, δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Το one night stand δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα χαρακτήρα. Σε κάποιους βγαίνει, σε άλλους όχι.

Αν ξαναδείς τυχαία την παρτενέρ σου αρκετό καιρό μετά το μεταξύ σας one night stand, μην αισθανθείς αμήχανα. Ένα χαμόγελο όλο νόημα αρκεί.

Και που ξέρεις, μπορεί να προκαλέσει και έναν δεύτερο γύρο.

Για την ακρίβεια ποτέ δεν ξεχνάς το πρώτο σου και όλα τα λάθη που έκανες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Δεν σημαίνει τίποτα. Ή, τουλάχιστον, δεν σημαίνει ποτέ τόσα όσα νομίζει -συνήθως- εκείνη και -πιο σπανίως- εσύ.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πλατύ χαμόγελο και προφυλακτικό. Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες.

Μην το παίρνεις κυριολεκτικά το stand. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο στα όρθια/ άβολα. Μια χαρά το κάνεις και στο κρεβάτι σου.

Αν πετύχεις την συγκάτοικο ή την αδελφή της, φυσικά και πρέπει να της μιλήσεις. Αλλά μην της την πέσεις, από κεκτημένη ταχύτητα. Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται.