ORIGINALS

Οι 6 χαρακτήρες φίλων που φέρνουν μαζί την κοπέλα τους στην αντροπαρέα

Κάπου ανάμεσα στους χαρακτήρες του κειμένου θα αναγνωρίσεις τον φίλο σου. Ή και τον εαυτό σου.

Όλοι έχουμε κάνει σχέσεις ή έχουμε φίλους που έχουν κάνει σχέση. Αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πολύ καλά πώς είναι να υπάρχει μια κοπέλα, η κοπέλα του φίλου σου στην αντροπαρέα. Κάποιες κοπέλες ταιριάζουν απόλυτα στην παρέα, άλλες πάλι μπορεί να είναι η αφορμή για μια κάπως άβολη ατμόσφαιρα. Το ίδιο ισχύει και με εκείνους που φέρνουν μαζί την κοπέλα τους στην αντροπαρέα. Κάθε ένας αντιμετωπίζει διαφορετικά την κατάσταση, κάθε ένας είναι ξεχωριστός.

Σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με έξι διαφορετικούς χαρακτήρες φίλων που φέρνουν την κοπέλα τους στην αντροπαρέα. Μπορεί από τα παρακάτω να έχεις υπάρξει “ο φίλος”, μπορεί να είσαι ένας από αυτούς που έχουν υποστεί “τον φίλο” ή μπορεί να είσαι και η κοπέλα του. Σίγουρα καταλαβαίνεις για τι μιλάμε.

Ο παντρεμένος φίλος

Είτε είναι όντως παντρεμένος είτε έχει σχέση περισσότερα χρόνια από όσα τον θυμάστε χωρίς σχέση, αυτός ο φίλος που δεν πάει πουθενά χωρίς εκείνη. Μία πρόσκληση σε εκείνον ισοδυναμεί αυτόματα με διπλή πρόσκληση. Ακόμη κι αν η πρόσκληση αφορά μια ανδρική βραδιά Μπάρμπεκιου και μπίρες ΑΛΦΑ Weiss στο σπίτι του κολλητού, το ζευγάρι δεν χωρίζει.

 

O φίλος που φέρνει όποια κοπέλα γνωρίζει

Είτε θα είναι μαζί για μια βδομάδα είτε για μήνες, αυτός ο φίλος είναι από εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα να γνωρίζουν την κοπέλα τους σε φίλους και συγγενείς από το πρώτο βράδυ αν προκύψει ή χρειαστεί. Και αν εσείς οι υπόλοιποι μπερδευτείτε με την εναλλαγή των προσώπων και πείτε το λάθος όνομα, δεν θα σας κατηγορήσει κανείς. Σίγουρα το έχεις πάθει.

Ο φίλος που φέρνει επιτέλους την κοπέλα για την οποία ακούτε 3 χρόνια

Στον αντίποδα είναι ο φίλος που μπορεί να έχει σοβαρή σχέση για καιρό και δεν την έχει γνωρίσει ακόμα κανείς. Όχι η κοπέλα δεν είναι από το χωριό, ο φίλος σας είναι Αντώνης Κοκοβίκος και έχει το πρόβλημα, και δεν θέλει να μπερδεύει τα στρατόπεδα. Άλλο οι φίλοι, άλλο οι γονείς, άλλο η σχέση. Έτσι όταν φτάσει η άγια στιγμή που θα τη γνωρίσετε, δεν ξέρετε ποιος έχει μεγαλύτερη αμηχανία, εσείς, ο φίλος σας ή η κοπέλα. Το θετικό είναι ότι έχει -τουλάχιστον- φτάσει η στιγμή που ποτέ δεν περιμένατε να φτάσει και ότι όσα ακούγατε επί καιρό παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά.

Ο ερωτοχτυπημένος φίλος

Η φάση του ερωτευμένου φίλου διαρκεί από ένα μήνα έως και ένα χρόνο, τα πρώτα στάδια δηλαδή μίας νέας σχέσης. Ο φίλος δεν παίρνει τα χέρια και τα χείλη (άντε να τα πάρει για να πιει μια γουλιά ΑΛΦΑ Weiss και να συνεχίσει, αλλά αν μπορούσε να πίνει και να φιλάει ταυτόχρονα, θα το έκανε και αυτό) από την νεοαποκτηθείσα κοπέλα του, σε τέτοιο βαθμό που αναρωτιέστε, γιατί επέμενε να βγείτε όλοι παρέα και δεν έκλεισε απλά μια ρομαντική απόδραση στην Ύδρα για το ΣΚ.

 

Ο κουλ φίλος, να και η κολόνια του

Είναι ο τύπος φίλου, που φέρνει την κοπέλα του, αλλά είναι σαν να μην είναι η κοπέλα του. Δεν τη συστήνει στα μέλη της παρέας που δεν την έχουν γνωρίσει, λέει συνεχώς inside jokes και πιάνει συζητήσεις που την αφήνουν στην απ’έξω, πάει να πάρει μπίρες και λείπει κανένα μισάωρο (γιατί συνάντησε ένα γνωστό ή στο κοντινό περίπτερο είχαν τελειώσει οι Weiss), ενώ η κοπέλα του πιάνει αμήχανες συζητήσεις με εκείνον από την παρέα που όλο παραπονιέται ότι οι κοπέλες τον βλέπουν σαν φίλο.

Ο φίλος με τη CGI κοπέλα 

Αυτός ο φίλος θα είναι σα να φέρνει την κοπέλα του, αλλά δεν θα τη φέρνει. H κοπέλα του δεν είναι μαζί του και μαζί σας, γιατί πιθανόν έχουν σχέση εξ αποστάσεως, αλλά βρίσκεται στη γη, στο νερό, στον αέρα και κυρίως στην κινητή συσκευή του φίλου. Έτσι ενώ είστε μαζεμένοι και πίνετε μπίρες o φίλος σας πληκτρολογεί όλη την ώρα, στέλνει σέλφι και βίντεο, ξαφνικά πηγαίνει στο μέσα δωμάτιο να κάνει facetime, ζητάει να κάνετε λίγο ησυχία για να ακούσει ή να στείλει ηχογράφηση στο messenger (υπάρχουν και οι φορές που δεν σας ειδοποιεί για την ηχογράφηση, έτσι πολλές φορές ηχογραφόνται και διανέμονται πράγματα που δεν θα θέλατε να υπάρχουν για πάντα στο διαδικτυακό σας μητρώο).