ORIGINALS

Οι καλύτερες επιλογές διασκέδασης για αυτό το Σ/Κ

Τι σημειώσαμε, ψάξαμε να δούμε τι παίζει και τις βάλαμε στη σειρά.

Κάθε Σαββατοκύριακο κάνουμε τη λίστα με τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτό το Σ/Κ σε εξαιρετική τιμή και έκπτωση 50% κατά μέσο όρο. Αυτή τη φορά είπαμε να μαζέψουμε διάφορα, διαφορετικά μεταξύ τους και να τα αξιολογήσουμε. Ιδού το αποτέλεσμα.

 

#10 Social μπάνιο

Ναι, ναι, το καλοκαιρι έφυγε αλλά κάποιοι από μας θέλουμε ακόμα ρακέτες, άμμο, μπάνιο και hot υπάρξεις. Μια οργανωμένη πλαζ στα νότια είναι εκεί ακριβώς για αυτό το σκοπό.

7 από 10€ >

 

 

#9 Θαλασσινά

Δεν είναι η πολυτέλεια που έχεις κάθε μέρα γιατί το ψάρι είναι ακριβό και δύσκολο. Αν έχεις στο μυαλό σου μια “υπερπαραγωγή” τότε ας είναι αυτή.

30 από 50 ευρώ

 

 

#8 Αναρρίχηση

Γιατί το καινούριο σπορ που θα ξεκινήσεις φέτος να μην είναι δυναμικό, σε κλειστό χώρο, να είναι πρόκληση για το σώμα σου σαν καμία από αυτές που έχεις δοκιμάσει. Η αναρρίχηση θέλει (και βελτιώνει) τη δύναμη σε όλο τον κορμό με όλους τους τρόπους, βελτιώνει τη συνεργασία των μυών, την αντίληψη, την ισορροπία, την αυτοσυγκέντρωση.

9,5 από 30€ >

 

 

#7 Ψητά κρέατα

Είναι άλλο η ψησταριά που κάνουμε στο εξοχικό και άλλο να φας ψητά από διάφορες χώρες του κόσμου ψημένα από σεφ. Ισως να έπρεπε να μπει και λίγο ψηλότερα αλλά είναι μια επιλογή που θα έχεις και αργότερα

 

20 από 38€ >

 

 

#6 Μονοήμερη κρουαζιέρα

Να είμαστε σοβαροί, το καλοκαίρι απέχει αρκετά ακόμα από το τέλος. Είναι η γνωστή περίοδος που όλοι εύχονται να έρχονταν τα πρωτοβρόχια αλλά η καλοκαιρία μπορεί να τραβήσει μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Δεν ξέρω κάτι. Απλά έχει γίνει πολλές φορές. Αυτός είναι και ο λόγος μια μονοήμερη είναι ότι πρέπει για να μαζέψεις καλοκαιρίνη ενέργεια για το χειμώνα.

49 από 150€ >

 

 

#5 Αγωνιστική οδήγηση

Οδήγηση σε πίστα, πατιλίκια, ανάποδα τιμόνια, μικροσυγκρούσεις, εξόδους από το το δρόμο, αδρεναλίνη και γενικά μια παρένθεση πολύ έντονης δραστηριότητας μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεση σου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις να μπαίνεις με ανάποδα, να οδηγάς στο όριο, να κάνεις προσπεράσεις, να οδηγείς αγωνιστικά. Το πρώτο βήμα είναι το καρτ. Μπορείς να το κάνεις ο ίδιος. Μπορείς να πας και το παιδί σου.

4 από 6€ >

 

 

#4 Θέατρο

Κάποιες παραστάσεις θα παίζονται και θα παίζονται και θα παίζονται. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το “Χωρίζουμε λέμε” που είναι μια σύμπραξη του Ρένου Χαραλαμπίδη και τον Αλέξανδρου Ρήγα με συμπρωταγωνίστρια τη Μπέσυ Μάλφα. Αν δεν το έχεις δει, να ξέρεις ότι η προσφορά λήγει στις 15/9.

12 από 18€ >

 

 

#3 Χύμα

Καλά τα ακριβά εστιατόρια αλλά κάπου κάπου χρειάζεται και η κόντρα επιλογή. Λουκάνικα, ποικιλίες κρεατικών, πατάτες τηγανητές, μεζέδες. Αν είναι να την κάνεις την “γουρουνιά”, τουλάχιστον να την κάνεις καλά.

 

5,5 από 11€ >

 

 

#2 Ασιατική κουζίνα

“Ασιατική κουζίνα” είναι απλά δύο λέξεις. Η πραγματικότητα είναι δεκάδες διαφορετικές κουζίνες, από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Κίνα και την Ιαπωνία, από φαλάφελ μέχρι σούσι. Στο #2 γιατί σε έναν χώρο μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα στον ίδιο χώρο και να αποκτήσεις εγκυκλοπαιδική άποψη.

15 από 35€ >

 

 

#1 Θερινό σινεμά

Είναι φτηνό, είναι ευκαιρία για λίγη κουλτούρα (που ως γνωστόν δεν αγοράζετε), έχει αυτή την αύρα της παλιάς Αθήνας του Χατζιδάκη που είναι αξεπέραστη, είναι δύο βήματα, στην καρδιά της πόλης, δεν χρειάζεται να πάρουμε αυτοκίνητο. Είναι η ίδια η ζωή στην πόλη.

4 από 8€ >