ORIGINALS

Οικονομικές “πολύτιμες πέτρες” για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου

Δεν είναι μόνο τα διαμάντια και τα ρουμπίνια πολύτιμοι λίθοι. Ελέω κρίσης ίσως πρέπει να στραφείς σε κάτι πιο οικονομικό.

Θέλεις να παντρευτείς. Δεν έχεις λεφτά αλλά θέλεις να παντρευτείς. Το κορίτσι το έχεις ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια και οφείλεις να το αποκαταστήσεις. Πρέπει να πάρεις δαχτυλίδι, μην είσαι γύφτος. Η αγάπη ζει στα μικροπράγματα αλλά χωρίς δαχτυλίδι δεν θα δεις αγάπη μέχρι τα 60 σου.

Το ONEMAN σού δίνει μερικές εναλλακτικές προτάσεις για την πέτρα που θα βρεθεί πάνω στο δαχτυλίδι σου. Δεν μετριούνται σε καράτια αυτές οι πέτρες. Μετριούνται σε παντόφλα που θα φας ύστερα. Να σημειωθεί ότι δεν σου προτείνουμε να πάρεις καμία από τις παρακάτω πέτρες στην κοπέλα σου αν δεν θες να σε χωρίσει. Απλά σκεφτήκαμε την μαλακία μας και είπαμε να την γράψουμε.

Ιδού λοιπόν οι εναλλακτικοί πολύθιμοι λίθοι που μπορείς να βάλεις πάνω στο δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Ελαφρόπετρα

 

Θα την χρησιμοποιεί για να τρίβει πατούσες και να ξύνει φτέρνες. Εξαιρετικό εργαλείο που έχει κάθε μπάνιο γυναίκας που τιμάει τις φτέρνες της. Θα σε ευχαριστεί μια ζωή το κορίτσι για τις λείες πατούσες που θα της προσφέρεις.

Τσακμακόπετρα

 

Θα δώσεις μόνιμη λύση στο πρόβλημα του “δεν έχω αναπτήρα”. Ανα πάσα στιγμή θα μπορεί το κορίτσι να ανάβει το τσιγάρο της με μια αστραπιαία κίνηση. Η πέτρα θα μπορεί να χρησιμεύει και ως ανταλακτικό για τους Zippo αλλά και σε παλαιού τύπου τουφέκι. Bang Bang.

Γαλαζόπετρα

 

Ο ένυδρος θειϊκός χαλκός ο λεγόμενος. Αν είναι αγρότισσα θα το χρησιμοποιεί ως ζιζανιοκτόνο. Αν είναι ξυλουργός θα το χρησιμοποιεί σαν συντηριτικό ξυλείας. Αν είναι νοσοκόμα θα το χρησιμοποιεί ως τοπικό αντισηπτικό. Πολυεργαλείο η γαλαζόπετρα.

Μυλόπετρα

 

Είναι λίγο μεγάλη για να κάτσει σε ένα δαχτυλίδι αλλά αν πάρεις ένα κομμάτι από την μυλόπετρα του πατρικού της στο χωριό, σκέψου τι υπέροχες αναμνήσεις θα της χαρίσεις από τον παραδοσιακό μύλο και τον παππού της που τον δούλευε.

Αμέθυστος

 

Θεωρητικά προστατεύει από την μέθη. Κατά τα άλλα είναι μία αρκετά ελκυστική πέτρα λόγω του χρώματός της και συνήθως αρέσει στις κοπέλες. Τις 15χρονες, όχι την αρραβωνιαστικιά σου. Πολλοί μιλούν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Όπως λένε ενισχύει την θέληση και εξισορροπεί τον μεταβολισμό.

Κεχριμπάρι

 

Οι Αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για θαυματουργές ιδιότητες. Θεωρούσαν ότι προστατεύει από τους ρευματισμούς και όχι μόνο. Το έκαναν σκόνη, το αναμείγνυαν με λάδι και νερό και το έδιναν σε όλους τους ασθενείς ως φάρμακο που τα γιατρεύει όλα.

Το μάτι της τίγρης

 

Είναι μία ημιδιαφανή ποικιλία χαλαζία, με χρυσοκίτρινο χρώμα. Βασικά καμία πέτρα, καμία ξανθιά ανταύγεια στο εσωτερικό της. Το μάτι της τίγρης θα της θυμίζει αιώνια τον έναν και μοναδικό Sly στις ταινίες Rocky.

 

Σταματάμε εδώ γιατί θα φάμε ξύλο από τις γυναίκες μας, τις αδερφές μας, τις μανάδες μας και όποια άλλη γυναίκα είχε, έχει και θέλει να έχει ένα δαχτυλίδι στο χέρι της.

Βασικά για να σώσεις την παρτίδα αγόρασέ της το δαχτυλίδι της κεντρικής φωτογραφίας. Είναι ένα ένα δαχτυλίδι με round diamond shape, solitaire πέτρα, σε μέταλο platinum και σε σχέδιο Tiffanny Setting. Συνοδεύεται από την ασορτί βέρα της κοπέλας. Η τιμή εξαρτάται από το βάρος του καρατιού και το πόσο εκνευρισμένη είναι μαζί σου.

Υποσχόμαστε σύντομα να δώσουμε και κανονικό οδηγό αγοράς για δαχτυλίδια.