ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Περάσαμε μια ώρα στο Sefflix του Μάρκου Σεφερλή και δεν θα επανέλθουμε ποτέ

Η streaming πλατφόρμα του ηθοποιού είναι πλέον διαθέσιμη και μια πρώτη βόλτα εκεί μάς έκανε να καταλάβουμε ότι δε θα είμαστε ποτέ ξανά ίδιοι.

Δε μας έφταναν όσα τραβάμε το τελευταίο διάστημα ως χώρα και ως ανθρωπότητα γενικότερα και εκεί που νομίζεις ότι τα χειρότερα πέρασαν, έρχεται μια είδηση για να σε επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα.

«Ο Μάρκος Σεφερλής εγκαινίασε τη νέα streaming πλατφόρμα του, Sefflix. Με 2,80 ευρώ το μήνα, αποκτάς πρόσβαση σε απεριόριστα λογοπαίγνια και όσες γκριμάτσες του κωμικού και του Γιάννη Καπετάνιου αντέχεις».

Κάπως έτσι ήταν η είδηση που είδα το πρωί (ή έτσι τη διάβασα εγώ τέλος πάντων) και επειδή μου αρέσει να τιμωρώ τον εαυτό μου, αποφάσισα να επισκεφτώ την πλατφόρμα, για να δω τι προσφέρει στο κοινό.

Disclaimer: Δεν κατέβαλα το αντίτιμο των 2,80, οπότε περιορίστηκα στο να χαζεύω το τζάμπα περιεχόμενο, σαν τουρίστας στα duty free που απλά μυρίζει τις κολόνιες.

Όπως βλέπεις, η ταπεινότητα δεν είναι στα χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας, που από την πρώτη ώρα λειτουργίας της υποστηρίζει ότι είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Έχουμε μάλιστα και χαιρετισμό από τον ίδιο τον Σεφερλή, ο οποίος σημειώνει: «Κάτι που λείπει σήμερα από τον κόσμο είναι το γέλιο, η ψυχαγωγία! Κι αυτό, σε μια εποχή που κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς! Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το sefflix, προσφέροντας ψυχαγωγία σε fast forward. Καλή διασκέδαση!».

Μήνυμα το οποίο ομολογώ με απογοήτευσε, πού είναι τα λογοπαίγνια; Θα προτιμούσα χίλιες φορές ένα «Μπείτε στην πλατφόρμα, ο Σεφερλής είναι σε φόρμα!» αλλά τέλος πάντων.

Συνεχίζοντας, βλέπουμε ποια σκετς είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και όπως φαντάζεσαι, μια μικρή επιλογή μόνο από τα καλύτερα λογοπαίγνια και μεταμφιέσεις του κωμικού βρίσκονται εκεί, διαθέσιμα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, σε περίπτωση που ξυπνήσεις μια μέρα στις 3 το πρωί και πεις «θέλω οπωσδήποτε να δω το Dettolμη και γοητεία τώρα».

Ποιος δε θέλει να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το Dettolμη και γοητεία on demand 24/7; Ποιος δεν θα το Dettolμούσε; (5 λεπτά στο Sefflix και ήδη χάλασα). Συνεχίζουμε όμως με μια απίστευτη τριάδα που εξασφαλίζει ώρες ψυχαγωγίας.

Και Peter Panic, και Της φυλακής τα σίδερα με αναφορά σε Sin Boy και Ιβάν ο τρομερός. Πόσο γέλιο αντέχεις;

Λέγε ρε, πόσο γέλιο αντέχεις;

Και κυρίως, όμορφες εικόνες που καθόλου δε σε στοιχειώνουν για μια ζωή;

Εκτός από σκετς και επεισόδια, έχουμε φυσικά και τραγούδια, γιατί ποιο Spotify τώρα, ενώ στα προσεχώς παίρνουμε και γεύση από αυτά που μας περιμένουν. Αν στεναχωρήθηκες που δε θα βρεις τον Ζυμαρούλη λοιπόν, σύντομα θα μπορείς.

Γιατί όχι Ζυμαρκούλης όμως; Τέλος πάντων, αν δεν έχεις πειστεί να τα παρατήσεις όλα και να κλειστείς στο σύμπαν του Μάρκου Σεφερλή για πάντα, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα σε πείσει. Μήπως αυτή η χαριτωμένη τριάδα;

Τα λέμε σύντομα εκεί, θα γίνει Peter Panic! (Βγαίνω τρέχοντας πριν καταστραφώ για πάντα)