ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα καλύτερα memes με τον Bernie Sanders να ζητάει τη βοήθειά μας

Ο Bernie once again asking και το ίντερνετ δεν μπορεί να σταματήσει τα memes.

Όλη η πορεία του Bernie Sanders είναι μια πορεία ενός αντισυστημικού υποψηφίου. Με αυτή τη λογική έβγαλε πριν μερικές μέρες ένα βίντεο στο οποίο καλούσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν οικονομικά στη στήριξη της καμπάνιας του. Μέσω αυτής ο Bernie προσπαθεί να ισορροπήσει μέσω του fundraising άλλες πιο συστημικές υποψηφιότητες με στήριξη από πολύ πιο μεγάλα συμφέροντα.

Ας το παραδεχτούμε όμως. Η φράση ‘i am once again asking’ είναι meme material. Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το βίντεο δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες. Πλέον ίσως και αν μιλάμε για  το μεγαλύτερο meme trend παγκοσμίως. Όλα αυτα μάλλον με μια δόση αγάπης προς την καμπάνια του Bernie.

Ποιο είναι όμως το πιο όμορφο; Είμαι σίγουρος ότι ο Bernie και το επιτελείο του δεν είχαν καμία ιδέα ότι αυτό το πράγμα θα γινόταν meme. Οι Αμερικανικές Εκλογές είναι πολύ σημαντικές και γύρω από τους υποψηφίους έχουν μαζευτεί οι ικανότεροι άνθρωποι όσον αφορά την επικοινωνία. Κι όμως ο Βernie μέσω αυτού του meme βρήκε έναν απροσδόκητο σύμμαχο: Το ίντερνετ.

Το meme του Bernie Sanders