Κωνσταντίνος Μπαντούνας
BUZZ

Τα καλύτερα χειρότερα σχόλια της ελληνικής TV για τον Στέφανο Κασσελάκη

Η πεθερά, η μακρινή γιαγιά, το πουρμπουάρ που αφήνει, η πίτσα ταρτούφο και όλος ο τηλεοπτικός παραλογισμός με τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ήδη πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον των media για το μυστήριο του Στέφανου Κασσελάκη ήταν έντονο. Η εντυπωσιακή προεκλογική καμπάνια του επιχειρηματία από την ομογένεια και το άγνωστο του χαρακτήρα -και των θέσεών- του αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα ελληνικά media και έδωσε σημεία ζωής στην ξεχασμένη εκλογή του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Ως εδώ όλα καλά. Αυτό όμως που ακολούθησε μετά το εντυπωσιακό ποσοστό που πέτυχε στην πρώτη Κυριακή της εσωκομματικής διαδικασίας, όπου και λαμβάνοντας το 44.91% των ψήφων, μπόρεσε να ανατρέψει τους συσχετισμούς, είναι κάτι που ξεφεύγει από το φυσιολογικό. Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται σαν ένας κομήτης στα ελληνικά media, και το όνομά του παίζει από την πρωινή ζώνη, ως την prime time ασταμάτητα. 

Ρεπορτάζ έξω από το σπίτι του, μέσα από το γυμναστήριό του, τηλεφωνικές συνδέσεις με μέλη (ή και όχι) της οικογένειάς του, αναλύσεις των παραγγελιών και του καφέ του και βήμα σε άσχετο κόσμο για να μιλήσει για την προσωπικότητα ή τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Όλα αυτά την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να λάβει το 4ο μεγαλύτερο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, χωρίς να γνωρίζουμε τις βασικές του θέσεις. 

Εμείς, λίγες ημέρες πριν τη δεύτερη και καθοριστική μάχη ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξαμε όλες τις άκυρες πληροφορίες που μάθαμε από τα lifestyle ρεπορτάζ για τον πολιτικό και επιχειρηματία. Ας αρχίσει λοιπόν η Κασσελακιάδα. 

Οι κερασμένοι καφέδες του Στέφανου Κασσελάκη

Δεν μάθαμε όμως πώς πίνει τον δικό του, σημαντική δημοσιογραφική παράλειψη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτοιμος για γυμναστήριο

Ναι αλλά αν δεν μπεις και μέσα δεν γίνεται πραγματικό ρεπορτ…….

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στο γυμναστήριο

Ώπα, βιαστήκαμε να μιλήσουμε. Τουλάχιστον θα τελειώσει εδώ το αστείο, δεν θα τον κυνηγάνε και μετά.

Η επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από το γυμναστήριο

ΟΚ, δεν μιλάμε ξανά.

Όσα δεν ξέραμε για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη (με σχόλιο Σταύρου Μπαλάσκα)

Καίρια πολιτική ανάλυση, όχι αστεία.

Ισχυρές προσωπικότητες της χώρας σχολιάζουν τον Στέφανο Κασσελάκη

Τώρα εντάξει, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Πόσο πουρμπουάρ αφήνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αν δεν μάθουμε το ύψος του λογαριασμού βέβαια, δεν έχει αξία.

Ο πιτσαδόρος δεν γνώριζε τον Στέφανο Κασσελάκη!

Μήπως είναι γνωστός της Χρυσούλας Διαβάτη;

Πού κοιμάται ο Στέφανος Κασσελάκης

Για να ξέρουμε και πού να τον ψάξουμε το πρωί.

Ποια είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη

Είναι σίγουρα πεθερά του, ή μήπως είναι μακρινή κι αυτή;

Η fake Νεοδημοκράτισσα γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη και το beef με τον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης πέρα από τα πραγματικά απίθανα ρεπορτάζ, έχει να αντιμετωπίσει και τα fake. Το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έπαιξε η δήλωση μιας «μακρινής γιαγιάς» του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη ηλικιωμένη ανέφερε ότι ψηφίζει Νέα Δημοκρατία και ότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης «Νέα Δημοκρατία ήτανε» με το πάνελ να ξεσπά σε γέλια.

Εντέλει, ο 35χρονος πολιτικός κατήγγειλε ότι δεν έχει δει ποτέ του τη συγκεκριμένη κυρία και ότι οι δύο του γιαγιάδες δεν ζουν. Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως σήμερα το πρωί απάντησε ότι ήταν μακρινή γιαγιά του και ότι κακώς αυτό είχε αφαιρεθεί από τον τίτλο της εκπομπής του. Όλα αυτά, ενώ οι επαναληπτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζουν.

Κάτι μας λέει ότι θα επανέλθουμε.