ΒΙΝΤΕΟ

‘Τα νέα των επτά στις τρεις’, η παγκόσμια πρεμιέρα

Τι δουλειά έχει ο Τομ Χανκς στο Παγκράτι Αρκαδίας; Πόσες νέες βρισιές ανακαλύφτηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του χωριού; Ποιος προκάλεσε πάλι κυκλοφοριακό κομφούζιο πέντε αυτοκινήτων; Το πρώτο επεισόδιο από  'Τα Νέα των Επτά στις Τρεις' του Pantenna Τιβί, σε αποκλειστική συνεργασία με το Oneman.

Το Oneman ξεκινά την αποκλειστική του συνεργασία με το Pantenna Τιβί, το καλύτερο, μοναδικό και πρώτο σε ακροαματικόητα κανάλι του Παγκρατίου Αρκαδίας (ή Μεσσηνίας δεν έχει και τόση σημασία), με σκοπό την ανάδειξη περιφερειακών παραγωγών που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο τις παραγωγές των μεγαλύτερων καναλιών της χώρας, πέρα απο τις εγκαταστάσεις, το μπάτζετ, το προσωπικό και τον τεχνικό εξοπλισμό. Και το διαφημιστικό κονδύλι. Και τους πομπούς πανελλαδικής εμβέλειας. Αλλά πέρα απο αυτά εντάξει.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Γουαμάν, θα παρουσιάσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις εκπομπές του Pantenna Τιβί, προσφέροντας παράλληλα στους θεατάς του το άλλο πρόσωπο της ενημέρωσης.

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Το κεντρικό δελτίο του Pantenna Τιβί, του πρώτου σε ακροαματικότητα καναλιού του Παγκρατίου Αρκαδίας. Και το μόνο βασικά. Εξελίξεις, τάσεις, αληθινό ρεπορτάζ και δημοσιογραφία που δεν φοβάται να τα πει έξω από τα δόντια.