ORIGINALS

Τα πιο σέξι σημεία για ένα γυναικείο τατουάζ

Ψάχνουμε το κορμί της πόντο-πόντο και καταλήγουμε στα δέκα σημεία που το τατουάζ της γίνεται μαγνήτης στον οποίο δεν γίνεται να αντισταθούμε.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Αναστασιάδης έγραψε για τα χειρότερα γυναικεία τατουάζ που διαλέγουν να κάνουν οι γυναίκες. Αγόρια συμφώνησαν, κορίτσια διαφώνησαν, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν γίνεται να ‘μαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι σαφώς πιο ευχάριστο για όλους. Για αυτά τα σημεία που ξετρυπώνουν συχνά τα κορίτσια και διαλέγουν να χτυπήσουν εκεί τα τατουάζ τους. Βγήκαμε, είδαμε, το συζητήσαμε με φίλους και καταλήξαμε στα δέκα σημεία που κάθε γυναικείο τατουάζ αναδεικνύεται μαγικά.

Μιλάμε για τα σημεία που ακόμη και ένα αδιάφορο τριαντάφυλλο μπορεί να αναδειχτεί και να μοιάζει με κάτι σπουδαίο.

Πίσω από τον λαιμό

Είναι τόσο χάλια και απωθητική η λέξη ‘σβέρκος’ που δεν τη χρησιμοποιούμε για κανέναν λόγο. Πίσω από τον λαιμό λοιπόν, θα δεις τα πιο διακριτικά και φίνα τατουάζ. Συνήθως οι κάτοχοί τους δεν έχουν άλλα κομμάτια πάνω τους και έχουν επιλέξει να γράψουν κάτι που σημαίνει πολλά για τις ίδιες. Όχι, μια κορώνα στο σβέρκο δεν μπορεί να σημαίνει πολλά για καμία, εκτός αν είναι η νόμιμη κάτοχος του θρόνου του Λιχτενστάιν. Αλλά και πάλι όχι.

Στους καρπούς

Μια λέξη. Ως γνωστόν, δεν είναι μόνο μια εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά και μια λέξη ‘χτυπημένη’ σε έναν γυναικείο καρπό. Το σημείο έχει τιμηθεί δεόντως από μοντέλα, εγχώρια και μη, αλλά και από κορίτσια με γούστο και στενούς δεσμούς με την indie κοινότητα. Συνήθως, η λέξη είναι ένα αντρικό όνομα ή ένα σύμβολο που βολεύει πολύ να βρίσκεται εκεί, όπως το σύμβολο του άπειρου ή μια καρδιά ή ένα αστέρι. Προτιμάμε το σύμβολο του άπειρου πάντως.

Το λεγόμενο και ‘σημείο sideboob’

Αν έλειπε αυτό το σημείο από τη λίστα, θα έπρεπε να την τυπώσεις και να την κάψεις σε μια μεγάλη πλατεία. (Το Σύνταγμα είναι μια πρώτη ιδέα). Το σημείο αμέσως δίπλα από το στήθος είναι το ιδανικό για τα κορίτσια που αρέσκονται να αφήνουν τα πλευρά τους εκτεθειμένα. Τα αγόρια αρέσκονται έτσι κι αλλιώς. Ένας στίχος, μια καρδιά ή ένα φτερό είναι εξαιρετικές ιδέες για το σημείο, αν και φοβάμαι ότι το sideboob κερδίζει στα σημεία το τατουάζ και την προσοχή μας.

Ακριβώς κάτω από το στήθος

Δυστυχώς (και ευτυχώς), ο μοναδικός που μπορεί να δει αυτό το τατουάζ είναι το αγόρι της κοπέλας που το φέρει, εκτός αν η κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα tumblr και τα social media που δεν την πειράζει να  κρύψει το στήθος της για να βγάλει μια selfie του τατουάζ της. Το μυστήριο σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι τόσο το τι διάλεξε να γράψει όσο το γιατί διάλεξε να το γράψει εκεί που είναι καταδικασμένο να το δουν ελάχιστοι. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

Στο μπούτι

Κάτι μεγάλο, δεν είμαστε για στιχάκια εδώ. Κάτι που θα πλησιάζει μέχρι το γόνατο, αυτό είναι το προαπαιτούμενο εδώ.

Στο πλάι της μέσης

Πολύ πιο χαμηλά από το sideboob, υπάρχει ένα στρέμμα σώματος που τα έξυπνα κορίτσια έχουν σπεύσει να εκμεταλλευτούν ζωγραφίζοντας κάτι στο κορμί τους. Εκεί λίγο πάνω από τη γραμμή του εσώρουχου. Με το συγκεκριμένο τατουάζ, μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι (βλ. πόσο σέξι είνα το εσώρουχο), αλλά από μόνη της η εικόνα μιας καθιστής γυναίκας με τατουάζ στο πλάι της μέσης παραείναι ελκυστική.

Στα δάχτυλα

Του χεριού προφανώς. Και στο πλάι προφανώς. Ξέρω ότι είναι μπελάς και ότι θέλει πολύ συχνό ‘ξαναπάτημα’ γιατί το σημείο δεν βοηθάει και τόσο στο να συγκρατείται το μελάνι, αλλά αξίζει τον κόπο. Όσον αφορά τα γυναικεία δάχτυλα που έχουν τατουάζ από την έξω μεριά τους, δεν τα βρίσκω καλή ιδέα, εκτός αν το κορίτσι έχει παίξει στο Orange is the New Black.

Στη ραχοκοκκαλιά

Τι εννοείς “δεν είναι από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος που έχεις δει χτυπημένο ένα τατουάζ”; Και μόνο το μυστήριο να μην ξέρεις ποια είναι ολόκληρη η φράση που έχει ‘χτυπηθεί’ ανεβάζει τον ηλεκτρισμό στα ύψη. Και επίσης σε κάνει να θες να την ανακαλύψεις πάση θυσία. Μπράβο στα κορίτσια για την επιλογή.

Πίσω από το αυτί

Το τατουάζ που σε κάνει να θέλεις να της ψιθυρίσεις κάτι άμεσα. Κάτι πονηρό κατά προτίμηση.

Στην κλείδα

Εδώ που δεν έχει τόση σημασία τι θα γράψει, όση το να το γράψει με μια τέλεια γραμματοσειρά. Τα τατουάζ που κρύβονται από τις μπλούζες με πολύ ανοιχτό λαιμό είναι αυτόματη ένδειξη σέξι για το ανδρικό μάτι. Για την ακρίβεια, είναι το σημείο για γυναικείο τατουάζ που μας κλείνει το μάτι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο.