ΑP Photo Reed Saxon
QUIZ

The Last Dance: Πόσο παρατηρητικός ήσουν βλέποντας τη μίνι-σειρά;

Λίγες μέρες μετά το τέλος του 'The Last Dance' ήρθαμε εδώ για να τσεκάρουμε τις γνώσεις σου πάνω στην καλύτερη ομάδα που είδε ο πλανήτης.

Στο ‘Τhe Last Dance’, τη mini-series του ESPN παρακολουθήσαμε όλοι μαζί άφωνοι και από πραγματικά πολύ κοντά την επιβεβαίωση ενός απίστευτου αθλητικού στόρι. Είδαμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών να οδηγεί την ομάδα του στη μία επιτυχία μετά την άλλη. Είδαμε μαζί κρίσεις, τσακωμούς, τραγωδίες. Το ‘The Last Dance’ θα μπορούσε να είναι μια τραβηγμένη σκέψη ενός writer. Αφηγούνταν όμως την πραγματικότητα.

Αφού, λοιπόν, τα είδαμε όλα αυτά και αφού καταλάβαμε ότι τελικά μόνο ένας ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει τον Michael Jordan, σκεφτήκαμε κάτι. Γιατί στο κάτω-κάτω μπορεί να ήταν συναρπαστικό δοσμένο αλλά αυτό που είδαμε ήταν εκεί. Μας προσέφερε γνώσεις. Μάθαμε πράγματα για την κορυφαία ομάδα μπάσκετ που είδε ποτέ ο πλανήτης. Και αυτό αν μη τι άλλο είναι κάτι σημαντικό. Κανείς δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να το αμφισβητήσει. Ακόμα και αν μισεί τον Michael Jordan. Ακόμα και αν δεν του άρεσε το ‘The Last Dance’.

Στο παρακάτω κουίζ, λοιπόν, θα βρείτε 13 ερωτήσεις (άλλες εύκολες και άλλες δύσκολες). Όλες σχετίζονται με πράγματα που είτε ειπώθηκαν ρητά είτε υπονοήθηκαν στο ‘The Last Dance’. Επιλέξαμε να μην προχωρήσουμε σε ερωτήσεις εκτός του documentary ακριβώς γιατί παρατηρήσαμε ότι το είδαν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι και τόσο μπασκετόφιλοι. Για να δούμε, λοιπόν, πόσο προσεκτικοί ήσασταν.