24 Media creative team
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Βάλαμε την «επίσκεψη Μητσοτάκη» σε 5 διάσημες ταινίες

Στο σπίτι ενός ζευγαριού 30άρηδων, αξύριστος και με casual ντύσιμο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν θέλαμε και πολύ.

Λίγο οι Χρυσές Σφαίρες, λίγο τα βραβεία Emmys 2023 που έγιναν αναγκαστικά 2024 λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, δεν θέλαμε και πολύ, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις κινηματογραφικές μας γνώσεις και να ασχοληθούμε με κάτι που μας έχει απασχολήσει έντονα: την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι ενός ζευγαριού.

Από χθες, Δευτέρα (15/01), κυκλοφορούν μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες του πρωθυπουργού μας στο ατελείωτο ιντερνετικό σύμπαν και, ευτυχώς για όλους, παραμένουν «φρέσκες» στα social media. Αυτόματα, η χρησιμοποίησή τους σε κάτι που ανήκει στη σφαίρα του meme culture, έγινε επιτακτική.

Στο σπίτι ενός ζευγαριού 30άρηδων, αξύριστος, με casual ντύσιμο και με την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει βρέθηκε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να δει από κοντά αν έπιασε τόπο το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Για το επιδοτούμενο από τη ΔΥΠΑ στεγαστικό δάνειο ο λόγος.

Ο Σπύρος και η Ραφαέλλα, ιδιωτικοί υπάλληλοι που νοίκιαζαν μικρότερο διαμέρισμα στην περιοχή, υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σπιτικό τους και, αν κρίνουμε από τις καθόλου στημένες φωτογραφίες, πέρασαν υπέροχα. Θα θέλαμε πολύ να είμαστε στη θέση τους.

Στη μη κατευθυνόμενη συζήτηση που έλαβε χώρα στο Γαλάτσι, το ζευγάρι που τελικά δεν ήταν άγνωστο στη Νέα Δημοκρατία αφού είχε πάρει μέρος σε ένα conversation της παράταξης για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, πρότεινε να αυξηθεί το ανώτατο ποσό του δανείου πάνω στο υφιστάμενο πλαφόν των… Ποιον κοροϊδεύουμε; Δεν σας ενδιαφέρει η κουβέντα τους, για τις φωτογραφίες ήρθατε. Ας περάσουμε σε αυτές λοιπόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Poor Things

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ξέρετε τα πάντα για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου άσχετα με το αν την έχετε παρακολουθήσει ή όχι. Λογικό, το feed σας γέμισε με κριτικές, κυρίως από τα άτομα που δεν έκαναν τον κόπο να τη δουν. Όμως, αλήθεια, δεν θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν, από το πουθενά και με το γνωστό Tsipras effect (τα κλασικά memes με το σταυροπόδι), εμφανιζόταν δίπλα στον Mark Ruffalo;

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Killers of the Flower Moon

Κυριάκος Μητσοτάκης 24 Media creative team

Στη σκηνοθεσία ο ένας και μοναδικός Martin Scorsese, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Lily Gladstone και Leonardo DiCaprio και guest star ο Kyriakos Mitsotakis. Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον πρωθυπουργό στο Killers on the Flower Moon, να συζητά με τον Robert De Niro για το πόσο αγαπούν τη φυλή Osage;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Barbie

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ήταν πιο εύκολο να τον τοποθετήσουμε στο ροζ κάμπριο της Margot Robbie στο ίσως πιο γνωστό frame της ταινίας, παρά να κλέψουμε εκκλησία. Μην ξεχνάτε ότι η Εκκλησία μας έχει ήδη πολλά στο κεφάλι της με τα ομόφυλα ζευγάρια και το νομοσχέδιο, δεν θέλαμε να της προσθέσουμε ένα ακόμα πρόβλημα.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Oppenheimer

Κυριάκος Μητσοτάκης

Αφού δεν έγινε καμία δίκη για τις υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη «δίκη» του J. Robert Oppenheimer στην ταινία που, ναι, περιμέναμε πώς και πώς το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Christopher Nolan θα εκτιμήσει αυτή την προσθήκη. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Marriage Story

Κυριάκος Μητσοτάκης

Με διαφορά η αγαπημένη μας φωτογραφία και αυτό γιατί, ενώ η Scarlett Johansson και Adam Driver φθείρονται ψυχικά, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι εκεί για να τους ακούσει, να τους βοηθήσει, να τους να μιλήσει για τη χρήση του προγράμματος «Σπίτι μου». Δυστυχώς, στη συνέχεια ενημερώνεται ότι η Scarlett και ο Adam, σε αντίθεση με τη Ραφαέλλα και τον Σπύρο, δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.