ΑΥΤΟΙ 3-0

Αυτοί 3-0: Κινέζικη Σαντορίνη, πον πον σκαντζόχοιροι και έκλειψη

Κάθε Τετάρτη, οι Βαγγέλης Γιαννόπουλος, Μίνα Μπιράκου και Μαριλού Ρεπαπή ανταλλάσσουν likes, dislikes, ντροπιαστικές ιστορίες από τη ζωή τους, «κατηγορώ» και μπόλικες απόψεις και αποψάρες αντιδημοφιλείς (κυρίως) ή μη για τα πάντα.

 

 

Η ανάγκη για λίγο entertainment σε καιρούς οριακά δυστοπικούς είναι μεγάλη, οπότε ένα vidcast με μια τριάδα που γελάει με τα χάλια (της) ήρθε ξανά στα στούντιο του OneΜan. Και το όνομά του, Αυτοί 3-0.

Η Μίνα Μπιράκου και η Μαριλού Ρεπαπή είναι σταθερά μέλη της τριάδας. Ο τρίτος λέγεται και πάλι Βαγγέλης, αλλά με νέο επώνυμο. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, με προϋπηρεσία σε media και social media και φανατικό κοινό σε X και ΥouΤube, είναι φίλος των κοριτσιών από τα παλιά και το νέο τους αγόρι στο Αυτοί 3-0.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Μαριλού καταλαβαίνει πως θα συνυπάρχει πλέον με δύο Γυθειάτες και τους αντιπαραθέτει τις πομπές των Μανιατών στη Μάγισσα.

Ο Βαγγέλης εξομολογείται την κρίση μέσης ηλικίας του (και το ότι αγνοείται το αυτοκίνητό του που έδωσε σε μάστορα να του το κάνει ματ), τη φοβία του για τα σιδερένια πουλιά (αεροπλάνα παππού) και γενικά το να βρεθεί κάπου που δεν μπορεί να φύγει επιτόπου αν θέλει με το (ματ) αυτοκίνητό του.

Η Μαριλού αγαπάει την κυρία στην Αγγλία που έσωσε ένα μωρό σκαντζόχοιρο για να αποδειχθεί τελικά ότι ήταν πον πον από σκούφο.

Η Μίνα θυμάται τη φορά που πήγε να σώσει έναν γλάρο με κλουβάκι γάτας στη Βουλιαγμένη.

Και οι τρεις προσπαθούν να καταλάβουν τα logistics ενός gender reveal party και αποθεώνουν τον τύπο στην Πάτρα που το έκανε με νταλίκες να βγάζουν καπνό στο χρώμα του φύλου του παιδιού που περιμένει.

Η κινέζικη Σαντορίνη είναι πιο πιθανό να υποδεχτεί τον Βαγγέλη από τη δικιά μας Σαντορίνη.

Η Μαριλού κατηγορεί την ανάκλιση των αεροπορικών καθισμάτων όταν τρώει γιατί της έρχεται ο δίσκος στην καρωτίδα και γενικότερα κατηγορεί την ανάκλιση λόγω καλών τρόπων. Και θέλει να της δώσουν πίσω την ελιά που έβγαλαν οι εταιρείες για λόγους οικονομίας.

Ο Βαγγέλης έλαβε mail από την ΑΑΔΕ και κόντεψε να πάθει καρδιά.

Τελικά τι έγινε με το ανασήκωμα του Νίκου Καρβέλα στην καρέκλα του στη συνέντευξη με τη Νίκη Λυμπεράκη;

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.