Κωνσταντίνος Μπαντούνας
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Avatar: The Way of Water: Βουτάμε βαθιά στα ψηφιακά νερά της Πανδώρας

13 μόλις χρόνια μετά, το σίκουελ της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών είναι γεγονός. Το POP για τις Δύσκολες Ώρες δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water.

Το POP για τις Δύσκολες Ώρες κάνει το μεγάλο ταξίδι προς την Πανδώρα όπου, 13 χρόνια μετά το Avatar, ο Jake Sully, η Neytiri κι η οικογένειά τους ζουν με ασφάλεια μέχρι που η ειρήνη διαταράσσεται από μια ανεπιθύμητη, βίαιη άφιξη. Όχι τη δική μας άφιξη, εμείς φτάνουμε εκεί με τις καλύτερες προθέσεις.

Η Ιωσηφίνα κι ο Θοδωρής είδαν το πολυαναμενόμενο (ναι, συγγνώμη) σίκουελ της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών και επιχειρούν ένα πρώτο tour απόψεων στον εντυπωσιακό κόσμο που δημιούργησε ο James Cameron. Καθώς λοιπόν η ταινία ανοίγει στις αίθουσες, κάνουμε μια πρώτη κουβέντα (χωρίς spoilers) για τα όσα είδαμε, τα όσα μας εντυπωσίασαν και τα όσα μας απογοήτευσαν.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Πώς νιώσαμε όταν εμφανίστηκαν υπότιτλοι για τους ήχους μιας φάλαινας; Ποιο κομμάτι της ιστορίας μας καθήλωσε περισσότερο; Ποια ταινία του Cameron μας θύμισε περισσότερο η ταινία, και γιατί είναι όλες; Τι έκανε η Kate Winslet που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ο James Cameron;

Ποιο είναι το αγαπημένο μας από τα παιδιά της ιστορίας και γιατί την παίζει η Sigourney Weaver(?!); Ποιος είναι ο Spider και τι θέλει από τη ζωή μας; Γιατί ο κακός της πρώτης ταινίας επιστρέφει ως κρυφός MVP εδώ; Να ζει κανείς, ή να μη ζει; Μας έπεισε η ταινία ότι είχε λόγο ύπαρξης; Θα βγάλει τα λεφτά της; Και γιατί τελικά αυτό μας νοιάζει;

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

ΑΚΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: