ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ - THE PODCAST

«Έχουμε 35.000 νεκρούς και ο Πλεύρης εξαντλεί την αυστηρότητά του στο τσιγάρο του Μπισμπίκη»

Η Έλενα Ακρίτα στο 58ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τον πόνο των κυρ-Παντελήδων, για την υποκρισία του Πλεύρη, την εκμετάλλευση του Πελέ και για το νέο έτος.

Η Έλενα Ακρίτα στο 58ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τον πόνο των κυρ-Παντελήδων, για την υποκρισία του Πλεύρη, την εκμετάλλευση του Πελέ και για το νέο έτος.

Ακούστε το νέο επεισόδιο:

Τι θα ακούσεις στο 58ο επεισόδιο του Podcast:

  • Με τη λογική των κυρ-Παντελήδων, μια γυναίκα είναι ή ανέραστη, ή τσουλάρα. Με την ίδια λογική τους, ένας άνδρας είναι ή παρθένος φλώρος, ή μάγκας καραμπουζουκλής.
  • Οι άνθρωποι με τα συγκαμένα μυαλά δε θα έρθουν να μας πουν πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας. Ούτε για τη Βανδή, ούτε για τον Μπισμπίκη. Τι σας ενοχλεί τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι μαζί;
  • Είναι σαν να λένε δεν έχω πρόβλημα με τον Βασίλη και τη Δέσποινα αρκεί να το κάνουν σπίτι τους. Μιλάμε για τερατώδη υστερία και ρατσισμό. Αλλά Κυρ-Παντελήδες σας πειράζει που η Δέσποινα και ο Βασίλης σας έχουν γραμμένους.
  • Έχουμε 35.000 νεκρούς από την πανδημία και ο Πλεύρης εξαντλεί όλη την αυστηρότητά του στο τσιγάρο του Μπισμπίκη. Όταν υπάρχουν 350 παιδιά σε αναμονή για να χειρουργηθούν στα δημόσια νοσοκομεία.
  • Όταν η κόρη του Πελέ που έκανε εκτός γάμου, πέθανε στα 42 της, δεν πήγε στην κηδεία της. Τώρα, η οικογένειά του εκμεταλλεύεται τον θάνατό του. Μόνο που δεν έβγαλαν πιτόγυρα έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα παραπάνω φυσικά δε μειώνουν το μέγεθός του ως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.
  • Να αγαπάμε τους ανθρώπους, να προστατεύουμε τα ζώα γύρω μας, ας γίνουμε λίγο καλύτεροι, όσο πατάει η γάτα.