Κωνσταντίνος Μπαντούνας
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Γαϊδούρια, κανίβαλοι και Τα Πάντα Όλα: Τα δικά μας φετινά Όσκαρ

Λίγο πριν τα Όσκαρ, τo POP για τις Δύσκολες Ώρες απονέμει τα δικά του βραβεία για τη φετινή κινηματογραφική χρονιά.

Το αφιέρωμα του POP για τις Δύσκολες Ώρες στα Όσκαρ φτάνει στη φετινή χρονιά καθώς Ιωσηφίνα και Θοδωρής διαλέγουν τα δικά τους φετινά βραβεία ανάμεσα στις ταινίες της χρονιάς– είτε προτάθηκαν από τα Όσκαρ, είτε όχι.

Είναι μια από τις αγαπημένες μας ετήσιες παραδόσεις πλέον. Την εβδομάδα των Όσκαρ, το POP για τις Δύσκολες Ώρες ξεψαχνίζει λίστες, ημερολόγια και τεφτέρια, θυμάται κάθε ταινία που είδε φέτος και βάζει τα πάντα σε σειρά, σε 7 βασικές κατηγορίες. Αυτές είναι οι δικές μας φετινές υποψηφιότητες –και φυσικά οι νικητές– για τις καλύτερες ταινίες, ερμηνείες, σκηνοθεσίες και σενάρια της χρονιάς.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Ποιο από τα φετινά γαϊδουράκια ξεχωρίζει στις υποψηφιότητές μας; Πόσα βραβεία δίνουμε στο Τα Πάντα Όλα και ποια είναι η μόνη κατηγορία που Ιωσηφίνα και Θοδωρής έχουν ίδιο βραβείο; Γιατί γίνεται του υπερθεάματος στην Καλύτερη Σκηνοθεσία; Πόσοι κανίβαλοι χωράνε στις φετινές ερμηνευτικές κατηγορίες; Και πόσοι Τζον Χαμ; Και πόσοι Κόλιν Φάρελ;; Και γιατί ποζάρουν οι βραβευμένοι μας για πανηγυρικές φωτογραφίες για το Vulture και όχι για εμάς;

 

Εντάξει, ας είναι, δεν πειράζει. Συγχαρητήρια σε όλους τους κατόχους των φετινών βραβείων του POP για τις Δύσκολες Ώρες.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]