Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24 Media Creative Team
UNCUT

Γιατί όλος ο κόσμος βλέπει φέτος ελληνική τηλεόραση

Η δημοσιογράφος και μετρ των τηλεοπτικών, Δέσποινά Δημά, επισκέπτεται το Uncut για μία χορταστική συζήτηση σχετικά με τη φετινή σεζόν. Ποιες ελληνικές σειρές αξίζουν, πού οφείλεται η άνοδος της ΕΡΤ και πόσος κόσμος βλέπει τελικά ελληνική τηλεόραση χωρίς να καταγράφεται;

Δεν μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν στην Ελλάδα, θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Τότε που οι επιλογές ήταν αμέτρητες, η μυθοπλασία το κύριο συστατικό και οι σειρές που βλέπαμε, εξελίσσονταν σε διαχρονικές επιτυχίες.

Πληθώρα νέων ελληνικών σειρών, θεαματική άνοδος της ΕΡΤ, νέες προτάσεις, νέοι τρόποι παρακολούθησης μέσω των πλατφορμών και του ίντερνετ και κάπως έτσι, η κουβέντα για την ελληνική τηλεόραση έχει μπει ξανά για τα καλά στις ζωές μας.

Για να τα συζητήσουμε όλα αυτά, η δημοσιογράφος και μετρ των τηλεοπτικών, Δέσποινα Δημά, επισκέφτηκε τους Κωνσταντίνο Αμπατζή και Θοδωρή Κανελλόπουλο, σε μία χορταστική κουβέντα για τη νέα σεζόν και όχι μόνο.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκου όλα τα podcasts του Uncut: