Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
HOUSE OF THE DRAGON

House of the Dragon: Διαλέγουμε στρατόπεδο και δράκους στον Εμφύλιο των Targaryen

10 επεισόδια House of the Dragon, 10 επεισόδια του POP για τις Δύσκολες Ώρες αφιερωμένα σ' αυτό. Από τους νέους δράκους και τις προφητείες, ως τους φρέσκους χαρακτήρες στη σκακιέρα, αναλύουμε τα πάντα.

Το εβδομαδιαίο αφιέρωμα του POP για τις Δύσκολες Ώρες στο House of the Dragon, το spin-off/prequel του Game of Thrones που εξακολουθεί να δικαιώνει το HBO αυξάνοντας βδομάδα με τη βδομάδα τα νούμερά του, πλησιάζει στο τέλος του.

Σε αυτό το επεισόδιο σχολιάζουμε τα πάντα για το 9ο επεισόδιο του House of the Dragon, το The Green Council. Highlights, αποτυχίες, εντυπωσιακές είσοδοι και DRACARYS.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ HOUSE OF THE DRAGON:

Το House of the Dragon πατάει ένα πολύ μικρό φρένο στους ρυθμούς του. Όχι ακριβώς για την ηρεμία πριν την καταιγίδα, αλλά για να οργανωθεί σωστά (;) ένα πραξικόπημα. Μετά τον θάνατο του Viserys τα ποντίκια χορεύουν όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να πετύχουν τον στόχο τους; Τι έγινε στο Green Council, τι αφηγηματικές δυσκολίες μπορεί να φέρει η θέση της Alicent και πόσο παλαβός μπορεί να είναι πια ο Criston Cole;

Πώς θα χωριστεί το Westeros μεταξύ Greens και Blacks, και πώς είδαμε τον αρχικό διαχωρισμό των Οίκων στην Αίθουσα του Θρόνου; Γιατί θεωρούμε κορυφαία τη σκηνή μεταξύ Alicent και Rhaenys, ποια ατάκα της δεύτερης είναι χρήσιμη για το σήμερα και ποιος μπορεί να ξεχωρίσει τον φρουρό Arryk από τον φρουρό Erryk; Τι φάση με την αιφνίδια ποδολαγνεία, τι συμβολίζει η επιλογή του μαύρου στέμματος για τον Aegon αντί για το χρυσό του Viserys, τι πρέπει να ξέρεις για τη δράκαινα Meleys και για ποιο λόγο δεν έπαιξε λίγο DRACARYS να τελειώνουμε; Επίσης, πώς διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή η Team Blacks και η Team Greens και τι δουλειά έχει ο baby Hitler στο podcast;

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα όπως πάντα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης.

Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]