Κωνσταντίνος Μπαντούνας/ 24Media Creative Team
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

House of the Dragon: Η πιο βαθιά ανάλυση στο 2ο επεισόδιο και τις εκρηκτικές του υποσχέσεις

10 επεισόδια House of the Dragon, 10 επεισόδια του POP για τις Δύσκολες Ώρες αφιερωμένα σ' αυτό. Από τους νέους δράκους και τις προφητείες, ως τους φρέσκους χαρακτήρες στο σκάκι, αναλύουμε τα πάντα.

Το POP για τις Δύσκολες Ώρες εγκαινιάζει μία νέα σειρά επεισοδίων και δεν θα μπορούσε παρά να έχει μία θεματολογία: Το House of the Dragon. Το prequel spin-off του Game of Thrones και νέο μεγάλο στοίχημα της HBO που δικαίωσε το δίκτυο και πέτυχε μία γρήγορη ανανέωση για 2η σεζόν.

Η πρεμιέρα του House of the Dragon έγινε η μεγαλύτερη που είχε ποτέ η HBO στην ιστορία της και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα βάζουν τους βασικούς παίκτες στο σκάκι, βγάζουν τα πρώτα θετικά και αρνητικά συμπεράσματα για τη σειρά, και εμβαθύνουν στο lore που δίνει νέα επίπεδα στα κίνητρα των χαρακτήρων.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ HOUSE OF THE DRAGON:

Πώς νιώθει ο Matt Smith για τις ερωτικές σκηνές του House of the Dragon; Γιατί ξεχωρίζουμε τη σκηνή της προσευχής μεταξύ της Rhaenyra και της Alicent και γιατί χρειάζεται περισσότερες τέτοιες η σειρά; Τι δένει τα δύο κορίτσια, πώς διαμορφώνεται η σχέση τους και τι σημασία έχει αυτό για το μέλλον του House of the Dragon; Πώς βλέπουμε τον χειρισμό της σειράς σε σχέση με την απόφαση του Viserys να επιλέξει την Alicent για τη δεύτερη σύζυγό του;

Πώς στήνονται οι δυναμικές μεταξύ των Targaryens, πώς επηρεάζει η σχέση του Viserys με τον Daemon την εξέλιξη του House of the Dragon, και τι μας λέει η επέμβαση της Rhaenyra στο Dragonstone για τον χαρακτήρα και τη χρησιμότητά της; Γιατί δεν φτουράνε πια οι δράκοι όσο παλαιότερα και γιατί ήταν τόσο παρανοϊκή η κίνηση του Daemon να χαρίσει ένα αυγό δράκου στη Mysaria; Ποια είναι η θέση των νησιών Stepstones και ποια είναι η πρώτη ιδέα που έχουμε για την Τριαρχία που θέλει να τα χειριστεί;

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα όπως πάντα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης.

Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]