Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

House of the Dragon: Πώς προσγειώθηκε η σειρά μετά το μεγάλο χρονικό άλμα;

10 επεισόδια House of the Dragon, 10 επεισόδια του POP για τις Δύσκολες Ώρες αφιερωμένα σ' αυτό. Από τους νέους δράκους και τις προφητείες, ως τους φρέσκους χαρακτήρες στη σκακιέρα, αναλύουμε τα πάντα.

Το εβδομαδιαίο αφιέρωμα του POP για τις Δύσκολες Ώρες στο House of the Dragon, το spin-off/prequel του Game of Thrones που εξακολουθεί να δικαιώνει το HBO αυξάνοντας βδομάδα με τη βδομάδα τα νούμερά του, συνεχίζεται.

Σε αυτό το επεισόδιο σχολιάζουμε τα πάντα (τα πάντα!) για το έκτο επεισόδιο του House of the Dragon, το The Princess and the Queen. Highlights, αποτυχίες, χρονικά άλματα και εντυπωσιακές πτήσεις.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ HOUSE OF THE DRAGON:

Το μεγάλο χρονικό άλμα που περιμέναμε φτάνει και μαζί του φέρνει νέα πρωταγωνιστικά πρόσωπα στη σειρά. Πώς είναι Emma D’Arcy και Olivia Cooke ως Rhaenyra και Alicent; Και πώς διαχειρίζεται η σειρά τη σχέση και την έχθρα τους, 10 χρόνια και μπόλικους απογόνους μετά; Τι μας θυμίζει η Alicent και γιατί μας καρφώθηκε στη μνήμη η πρώτη σκηνή του επεισοδίου; Πού βλέπουμε να κατευθύνεται αυτή η μεταξύ τους κατάσταση; Και τι έχει να πει για όλα αυτά ο βασιλιάς Viserys που –ακατανόητα– είναι ΑΚΟΜΑ ζωντανός έστω κι αν παραπαίει όλο και πιο πολύ;

Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες… γιατί νιώθουμε πως η σειρά άφησε τους πάντες παραπονεμένους; Γιατί χρειαζόμασταν ένα ενδιάμεσο επεισόδιο όλο πάνω στον Daemon; Ποιος είναι ο αγαπημένος δράκος της Ιωσηφίνας και πώς συνδέεται με τις εξόδους σε μπαρ του Θοδωρή; Τι περιμένουμε να δούμε από την υπόλοιπη σεζόν με βάση αυτές τις εξελίξεις; Και, κυριότερη απορία όλων: Τίνος είναι γυναίκα τα παιδιά;

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα όπως πάντα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης.

Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

Άκου όλα τα επεισόδια: