ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ - THE PODCAST

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την σιωπή για την αθλιότητα της Σάσας Σταμάτη

Η Έλενα Ακρίτα στο 8ο επεισόδιο του Podcast μιλά για την αξία της συμμετοχής, τη σιωπή για την αθλιότητα της Σάσας Σταμάτη, τους μακονομάχους που κρίνουν Αφγανούς και τα ωραιοποιημένα παλιά χρόνια που είχαν πολύ ξύλο και καταπίεση για τις γυναίκες.

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, βλέπει με χαρά ότι ο κόσμος αρχίζει να συμμετέχει και εγκαταλείπει την αδράνεια, κάτι που αποδεικνύεται από περιστατικά όπως η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στο θέατρο Καρέζη. Γυρνά πίσω στα «παλιά καλά χρόνια», που… δεν ήταν και τόσο καλά. Μιλα με συγκίνηση για τις 9χρονες νύφες του Αφγανιστάν και καλεί τους ακροατές της να της κάνουν ένα σπουδαίο δώρο.

Άκουσε το νέο επεισόδιο του Podcast:

Τι θα ακούσεις στο όγδοο επεισόδιο του Podcast:

Αυτή τη βδομάδα ο κόσμος άφησε την μπέρτα της αδράνειας και όλο και περισσότεροι παίρνουν θέση

Κατάπτυστη η εισβολή της Σάσας Σταμάτη σε παράσταση. Τέτοιους τσαμπουκάδες σε θέατρο τους έκαναν οι χρυσαυγίτες.

Οι θεατές σηκώθηκαν και τι είπαν; Θα συμμετέχουμε και εμείς και θα σας διώξουμε.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει επισης ότι για την εισβολή η μούγκα στη στρούγκα που έκαναν πρώτοι και καλύτεροι ηθοποιοί που έχουν και εκπομπές στην τηλεόραση και τα έχουν καλά με όλους.

Η Ελλάδα στις πίσω μας σελίδες έμοιαζε σαν κάντιλακ στη χριστουγεννιάτικη Ομόνοια.

Έχουμε διαστρέψει με τέτοιο τρόπο τις μνήμες μας που πιστεύουμε ότι τα παιδικά μας χρόνια είναι ταινία της Finos Films.

Τα παλιά χρόνια, τα κορίτσια που δεν ήταν παρθένα τα πέταγαν από το σπίτι και τα άφηναν χωρίς εφόδια να καταλήξουν στην Τρούμπα.

Οι σκατόψυχοι που έχετε αποψάρα για όλα μπείτε στη θέση των γονέων στο Αφγανιστάν που αναγκάζονται να δώσουν τα παιδιά τους σε γέρους παρακαλώντας να μη τα δείρουν.

Σκεφτείτε όλοι οι μακονομάχοι, αν θα παίρνατε τα όπλα για να πολεμήσετε όπως λέτε για τους Αφγανούς. Τρέχοντας θα φεύγατε.

Αν θέλετε να μου κάνετε ένα δώρο και να μου δώσετε μια μεγάλη χαρά τα Χριστούγεννα, να αγοράσετε τη Σχεδία.