LUNCH BREAK

Η Madame Ginger, τα Tik Tok που δεν μαγειρέψαμε ποτέ και οι Κυπριακοί μεζέδες

Νέο Lunch Break με καλεσμένη την before food was cool Madame Ginger. Πώς πάει η vegan μαγειρική και ποια είναι τα αγαπημένα της στέκια στην πόλη; Ακόμα, τα tik tok που δεν έφτασαν στο πιάτο μας, τα tips για να τη βγάλεις καθαρή την Καθαρά Δευτέρα και μια ωδή στους Κυπριακούς μεζέδες.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και την Marseaux, ήρθε η ώρα της before food was cool Madame Ginger. Πώς πάει η vegan μαγειρική και ποια είναι τα αγαπημένα της στέκια στην πόλη;

Θέμα της εβδομάδας, τα social και το κατά πόσο καταλήγουν στο πιάτο μας. Μαγειρεύουμε τις συνταγές που κάνουμε save; Πόσες ώρες περνάμε σκρολάροντας φαγητό; Αμέσως μετά συνεχίζουμε με δύο διαχρονικές προτάσεις φαγητού, τα Κανάρια στο Μοσχάτο και τον Τέλη στην Πεντέλη.

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε μερικές οδηγίες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.