Η Σμαράγδα Αλεξανδρή, η γεωγραφία και το φαγητό που είναι πολύ κουλ
Γιατί ασχολήθηκε με τη γεωγραφία; Τι έφερε η ActionAid στη ζωή της; Τι έτρωγε στην Αφρική; Σε ποια χώρα ανακάλυψε ότι έχει τον χορό μέσα της; Και πόσο ισχύουν όλα αυτά που μας λέει μέσα από το project της; Ακόμα, δύο προτάσεις στα Νότια Προάστια, ένα dinner date από την Ιρλανδία και η ιστορία της κασάβα.
- 18 ΔΕΚ 2025
To επόμενο «Πάμε για Lunch Break» μεταφέρεται για τις αρχές του νέου χρόνου, οπότε προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, τον Χριστόφορο Πέσκια, τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, τον Θανάση Τσαγκλιώτη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, τη Madame Gateaux, τη Λυδία Παπαϊωάννου και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου, και τον Τάσο Μητσελή, ήρθε η ώρα για τη Σμαράγδα Αλεξανδρή.
Γιατί ασχολήθηκε με τη γεωγραφία; Τι έφερε η ActionAid στη ζωή της; Τι έτρωγε στην Αφρική; Σε ποια χώρα ανακάλυψε ότι έχει τον χορό μέσα της; Και πόσο ισχύουν όλα αυτά που μας λέει μέσα από το project της; Ακόμα, δύο προτάσεις στα Νότια Προάστια, ένα dinner date από την Ιρλανδία και η ιστορία της κασάβα.
Πάμε με τις προτάσεις της εβδομάδας, με πρώτη στάση το Crescent στη Γλυφάδα για κρουασάν αλμυρό και γλυκό. Δεύτερη στάση το Pelagos Athens, το μισελενάτο εστιατόριο του Four Seasons Athens για το winter menu.
Στη στήλη Dinner Dates ένα Irish beef stew, το οποίο μετατράπηκε σε steak & ale pie. Στις Ιστορίες Φαγητού μιλάμε για την κασάβα, τη ρίζα που άλλαξε τον κόσμο και συνεχίζει να τον ταΐζει.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.
Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.