ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ - THE PODCAST

«Λιώνω με τον ανταποκριτή μας στη Μόσχα που μετέδιδε από την Κυψέλη»

Η Έλενα Ακρίτα στο 22ο επεισόδιο του Podcast γελάει πικρά με το κάζο της ΕΡΤ με τον ανταποκριτή που αντί να είναι στη Μόσχα, βρισκόταν στην Κυψέλη. Λυπάται για το «έλα ρε κοπελιά του» Καφετζόπουλου, αναγνωρίζοντας όμως ότι σε αντίθεση με τους πολλούς σιωπηλούς καλλιτέχνες, πάντα έπαιρνε θέση.

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη γεγονότα μπαίνει στο μικροσκόπιο της Έλενας Ακρίτα. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα από την Κυψέλη, η κόντρα Αντώνη Καφετζόπουλου – Νατάσας Μποφίλιου και το όνειρο του Βασίλη Δημάκη για μόρφωση.

Άκουσε το νέο επεισόδιο του Podcast:

Τι θα ακούσεις στο 22ο επεισόδιο του Podcast

  • Λιώνω με τον ανταποκριτή μας στη Μόσχα, ονόματι Αχιλέας Πατσούκας, που μετέδιδε από την Κυψέλη. Αυτά μόνο στην ΕΡΤ αυτής της εποχής και στην Ελλάδα συμβαίνουν. Θα ήθελα και εγώ να ζητήσω μια θέση ανταποκρίτριας στην Κίνα. Πεκίνο. Εγώ θα είμαι εδώ απέξω έξω από ένα θερινό σινεμά. Θα λέω ότι είμαι στο Σινικό Τείχος.
  • Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, είναι ένας άνθρωπος που πάντα έπαιρνε θέση. Δεν έπρεπε να εκφραστεί όμως με κακοποιητικό λόγο για την Μποφίλιου. Το «έλα ρε κοπελιά» υποδηλώνει μια περιφρόνηση. Αντώνη ξέφυγες και βιάστηκες.
  • Το όνειρο του Βασίλη Δημάκη είναι να τελειώσει το πανεπιστήμιο μέσα από τη φυλακή. Ξεκίνησε για τρίτη φορά απεργία πείνας και δίψας. Καθώς και πάλι η Πολιτεία τον εμπόδισε. Τελικά του δόθηκε η εκπαιδευτική άδεια που αιτούνταν.