ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Φώτης Φωτεινόγλου σε ένα τριήμερο γαστρονομικό party

Ο σεφ και συνιδιοκτήτης του πολυσυζητημένου εστιατορίου ΦΙΤΑ μιλάει στον Θεοδόση Μίχο για ένα γλέντι που μοιάζει βγαλμένο από τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις κάθε ορκισμένου καλοφαγά.

Σήμερα μαζί μου είναι ένας εκ των δύο συνιδιοκτητών του πολυσυζητημένου ΦΙΤΑ. Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που με τον «ομοϊδεάτη» Θοδωρή Κασσαβέτη πήραν την τολμηρή απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο σε μια off-road γωνιά του Νέου Κόσμου, δίπλα στις προσφυγικές κατοικίες.

Μέχρι σήμερα αυτοί οι δύο απίστευτα χαρισματικοί μάγειρες δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν -με τα φρεσκότατα υλικά που βρίσκουν κάθε πρωί σε λαϊκές αγορές, ψαράδες και λοιπούς προμηθευτές- πιάτα υψηλών αξιώσεων, σε ένα μενού που αλλάζει καθημερινά και κάθε μα κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό – και μάλιστα χωρίς να ξεπαραδιαστείς.

Σε αυτό το επεισόδιο πιάνει το νήμα από ένα τριήμερο γαστρονομικό γλέντι μέσα στην ελληνική φύση, όπου έσκαψε ένα λάκο για να μαγειρέψει, θάβοντάς το, ένα ψάρι. Το οποίο μετά το έφαγε ένας, βραβευμένος με αστέρι Michelin, Γάλλος σεφ και βροντοφώναξε ότι είναι το καλύτερο που έχει γευτεί στη ζωή του.

Κυρίες και κύριοι ο Φώτης Φωτεινόγλου.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του OneMan ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ με τον Θεοδόση Μίχο στο Spotify, στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.