ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Νίκος Μπάρλας στο πιο ξακουστό πάρτι της Klik Records

Ο ιδιοκτήτης του εμβληματικού label και υπεύθυνος για τα πολιτιστικά events του Develop Athens του Δήμου της Αθήνας, εξηγεί στον Θεοδόση Μίχο το πώς είναι να υποδέχεσαι 8.000 Αθηναίους που θέλουν να χορέψουν μέχρι το πρωί.

Όχι μόνο έχει φάει την αθηναϊκή νύχτα με το κουτάλι της σούπας, όπως λένε, αλλά την έχει καθορίσει και σε μεγάλο βαθμό, αφού είναι ο ιθύνων νους της Klik Records, μιας από τις πιο σημαντικές ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες της Ελλάδας.

Εκτός από την κυκλοφορία αγαπημένων και σημαντικών δίσκων, μπορεί να καυχιέται και για τη διοργάνωση μερικών από τα πιο θρυλικά πάρτι που έχουν γίνει στην πρωτεύουσα (και όχι μόνο). Σε αυτό το επεισόδιο ο νυν υπεύθυνος για τα πολιτιστικά events του Develop Athens του Δήμου της Αθήνας, περιγράφει ένα πάρτι ένα πάρτι που αποτελεί σημείο αναφοράς του αθηναϊκού nightlife, με τους χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν εκεί να το μνημονεύουν συχνά ακόμη και σήμερα, εκείνο το πάρτι της Klik Records στο κτίριο της BSB.

Κυρίες και κύριοι, ο Νίκος Μπάρλας.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του OneMan ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ με τον Θεοδόση Μίχο στο Spotify, στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.