Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24 Media Creative Team
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Μία spoiler-free ανάλυση για το νέο Top Gun, το μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού

Τι μπορεί να κάνει ένα κατάλοιπο της Ρηγκανικής Αμερικής στο σήμερα; Νιώσαμε need for speed και αναλύουμε το Top Gun: Maverick και την εμφάνιση του Tom Cruise στις Κάννες.

Ήρθε η ώρα! Μετά από πέντε μετακινήσεις εν μέσω πανδημίας, το Top Gun: Maverick είναι εδώ για να κυριεύσει τη καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν.

Τι Κάννες, τι Αθήνα, η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος είδαν το νέο Top Gun σχεδόν ταυτόχρονα και κάνουν ένα podcast εξ αποστάσεως γύρω από την ταινία, τον Tom Cruise στο Φεστιβάλ των Καννών και τις ταινίες που έχουν ξεχωρίσει κατά την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ.

Πώς λειτουργεί η νοσταλγία στο Top Gun: Maverick και πώς δε λειτουργεί η πολιτική του; Τι νέο φέρνει η δεύτερη συνεργασία του Tom Cruise με τον Joseph Kosinski και τι μπορεί να κάνει ένα κατάλοιπο της Ρηγκανικής Αμερικής στο σήμερα;

Γιατί μοιάζει διαφορετικός ο Cruise στην ταινία, για υπήρξε σχεδόν πάντοτε ένα περίεργο romantic lead, τι σχέση έχει ο χαρακτήρας του με τον ίδιο και τι ανέφερε στο masterclass του στις Κάννες; Επίσης, πρώτες εντυπώσεις από τη νέα ταινία του George Miller με τον Idris Elba και την Tilda Swinton, από την τελευταία ταινία του Gaspard Ulliel σε σκηνοθεσία Mia Hansen-Løve και το αδιανόητο Triangle of Sadness του Ruben Östlund.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ TOP GUN:

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης. Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

ΑΚΟΥ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: