LUNCH BREAK

Ο Δήμος Μπαλόπουλος, τα micro bakeries και η ώρα να τα πούμε από κοντά

Γιατί έγινε και φούρναρης; Ποια είναι η μαγειρική του; Ποια κουζίνα θα ήθελε να κάνει master; Και γιατί δεν μαγειρεύουν τόσο πολύ οι σεφ στο σπίτι; Ακόμα, η ιστορία του leche de tigre και το μέρος στο οποίο θα γίνει το πρώτο «Πάμε για Lunch Break».

Τα είπαμε στο πρώτο επεισόδιο, τα ξαναλέμε και σε αυτό: από τον Οκτώβριο και κάθε μήνα στο εξής, ο Χρήστος Χατζηιωάννου θα πηγαίνει actually για Lunch Break με 5 ακροατές του podcast. Το πρώτο «Πάμε για Lunch Break» είναι γεγονός, προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου και θα γίνει στο Μανάρι. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Μετά την πρεμιέρα με τον Άνταμ Κοντοβά, ήρθε η ώρα για τον Δήμο Μπαλόπουλο. Γιατί έγινε και φούρναρης; Ποια είναι η μαγειρική του; Ποια κουζίνα θα ήθελε να κάνει master; Και γιατί δεν μαγειρεύουν τόσο πολύ οι σεφ στο σπίτι; Ακόμα, η ιστορία του leche de tigre.

Για τις προτάσεις της εβδομάδας δεν ταξιδεύουμε ακόμη στη Βενετία, μένουμε για ένα ακόμα επεισόδιο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Πύλο για ένα από τα καλύτερα dinners της χρονιάς, σύμφωνα με τον Χρήστο. Ο λόγος για το Picantro. Για τη δεύτερη πρόταση της εβδομάδας πάμε μέχρι τον Κεραμεικό στο Meigma.

Το «Μήνυμα του κοινού» ήταν ευχές για καλή αρχή βεβαίως-βεβαίως, αλλά και εκδηλώσεις ανυπομονησίας για τα επερχόμενα «Πάμε για Lunch Break». Στις «Ιστορίες φαγητού» μιλάμε για το leche de tigre. Εσύ ξέρεις τι είναι;

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις