Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το content creation και ο έρωτας αλήτης
Πώς του φαίνεται η αποδοχή του κόσμου; Πώς τα πάει στα μαθήματα του επιχειρείν; Γιατί σε συμβουλεύει να μπεις στο Master Chef; Γιατί νιώθει 30 χρονών γέρος; Πότε θα ανοίξει δικό του μαγαζί; Ποια είναι τα στέκια του; Και τι μαγειρεύει στην παρέα του; Ακόμα, δύο προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του πιροσκί.
- 6 ΝΟΕ 2025
Πριν ξεκινήσουμε, να σου θυμίσουμε ότι από τον Οκτώβριο ο Χρήστος Χατζηιωάννου πηγαίνει actually για Lunch Break με 5 ακροατές του podcast. Το πρώτο «Πάμε για Lunch Break» έγινε τον περασμένο μήνα στο Μανάρι και το δεύτερο προγραμματίζεται ήδη τον Νοέμβριο στην Cookoovaya. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:
Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, τον Χριστόφορο Πέσκια, τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση και τον Θανάση Τσαγκλιώτη, ήρθε η ώρα για τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Πώς του φαίνεται η αποδοχή του κόσμου; Πώς τα πάει στα μαθήματα του επιχειρείν; Γιατί σε συμβουλεύει να μπεις στο Master Chef; Γιατί νιώθει 30 χρονών γέρος; Πότε θα ανοίξει δικό του μαγαζί; Ποια είναι τα στέκια του; Και τι μαγειρεύει στην παρέα του; Ακόμα, δύο προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του πιροσκί.
Στις προτάσεις της εβδομάδας πάμε με το Pino στη Γλυφάδα με κουζίνα Romana αλλά και το Brutus το steakhouse στο Κολωνάκι. Το «Mήνυμα του κοινού» ζητάει προτάσεις για τα Τρίκαλα και δη για τα Μετέωρα. Ωραία εποχή για εκδρομή στα Μετέωρα.
Στις «Ιστορίες φαγητού» μιλάμε για το πιροσκί, εμφανίζονται πρώτα στη Ρωσία και στην Ουκρανία, όπου ήταν μεγάλα εορταστικά ψωμιά, γεμισμένα με κρέας, ψάρι, λάχανο ή δημητριακά. Σήμερα, επανέρχονται δυναμικά μέσω street food festivals και μοντέρνων φούρνων που φτιάχνουν “fusion πιροσκί”.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.
Aκολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.