LUNCH BREAK

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και το σωστό σουβλάκι

Τι νέο έφερε ο Dopios στη ζωή μας; Γιατί διαφέρει το δικό τους σουβλάκι στην Κάψα; Πόσο καλύτεροι είναι οι μάγειρες στη σύγχρονη εποχή; Και τι έβαλε στον μουσακά που δεν άρεσε στη φαμίλια του; Ακόμα, προτάσεις για Βενετία, μία πρόταση για Αθήνα και η ιστορία του γύρου.

Πριν ξεκινήσουμε, να σου θυμήσουμε ότι από τον Οκτώβριο και κάθε μήνα στο εξής, ο Χρήστος Χατζηιωάννου θα πηγαίνει actually για Lunch Break με 5 ακροατές του podcast. Το πρώτο «Πάμε για Lunch Break» είναι γεγονός, προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου και θα γίνει στο Μανάρι. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

 

Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, ήρθε η ώρα για τον Χριστόφορο Πέσκια. Τι νέο έφερε ο Dopios στη ζωή μας; Γιατί διαφέρει το δικό τους σουβλάκι στην Κάψα; Πόσο καλύτεροι είναι οι μάγειρες στη σύγχρονη εποχή; Και τι έβαλε στον μουσακά που δεν άρεσε στη φαμίλια του;

Στις προτάσεις της εβδομάδας το Dopios στη Γλυφάδα με το highlight να είναι μια γαρίδα popcorn, αλλά και πολλές επιλογές για φαγητό στη Βενετία με το highlight να είναι το εσιατόριο Venice M’Art.

Το «Μήνυμα του κοινού» έρχεται από τον Βασίλη που αποδεικνύει ότι οι ευχές, θα πρέπει να περιλαμβάνουν και φαγητό, γράφοντας «υγεία, τύχη και επιδόρπια». Ο Γιάννης ζητάει επαναφορά της στήλης “Foodie to follow” και δίνει έναν δικό του αγαπημένο. Στις «Ιστορίες φαγητού» μιλάμε για τον γύρο, ένα κρέας που ψήνεται κάθετα και όπως μαρτυρά το όνομά του ψήνεται καθώς περιστρέφεται γύρω-γύρω.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.