Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Όσα κρατάμε από το 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

To 63o φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε κι εμείς ξεχωρίζουμε τις ταινίες, τους καλεσμένους, τα πάρτυ και τα Μπάσταρδα.

Το POP για τις Δύσκολες Ώρες πάει Θεσσαλονίκη! Για την ακρίβεια, πήγε και επέστρεψε, και φέρνει μαζί εντυπώσεις, γνώμες και ιστορίες.

Η Ιωσηφίνα κι ο Θοδωρής βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να καλύψουν το 63ο φεστιβάλ κινηματογράφου και σε μια ώρα προσπαθούν να καλύψουν όσα τους εντυπωσίασαν περισσότερο – εντός ή και εκτός αίθουσας. Ταινίες που είδαν, συνεντεύξεις που πήραν, αφιερώματα, πάρτυ, φαγητά. Εδώ τα λέμε όλα.

Ακούστε το επεισόδιο για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

Πώς ήταν η νέα ταινία του Spielberg που άνοιξε το φεστιβάλ; (Κανείς δεν ξέρει! Δεν ήμασταν εκεί ακόμα.) Πώς φάνηκε στην Ιωσηφίνα η πρώτη της φορά στο φεστιβάλ; Τι λείπει στον Θοδωρή από τα παλιά; Γιατί όλοι μιλούσαν για τα Μπάσταρδα; Ποια ήταν η πιο πολυβραβευμένη ελληνική ταινία της διοργάνωσης, και γιατί; Σε πόσα πάρτυ πήγαμε και, σημαντικό, φτάσαμε μέχρι την μπουγάτσα του Γιάννη; Θα υπάρξουν φετινά Μαγνητικά Πεδία; Γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη ο Παπακαλιάτης και το Έτερος Εγώ; Πώς μας φάνηκε η νέα ταινία του αγαπημένου μας στο πόντκαστ, Darren Aronofsky; Και πώς είναι από κοντά η Charlotte Gainsbourg;

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

Άκου όλα τα επεισόδια: