ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ

Πάλι Αυτοί: Η ροχάλα στον Ρούντι Φέλερ, ο αδερφός πυρηνικός φυσικός και πώς να ρίξεις χυλόπιτα στον Έρωτα

Μπιράκου, Ρεπαπή, Χαρισόπουλος ξανά μαζί (και με εικόνα). Κάθε Τετάρτη στο OneMan.

Σε ένα επεισοδιακό επεισόδιο που γυρίστηκε νύχτα, θυμηθήκαμε τα νιάτα μας, το σχολείο, τα αδέρφια μας, την τωρινή ηλικία του Βαγγέλη (πολύ πιο συχνά από όσο θα ήθελε) και ασχοληθήκαμε με πολλά. Από το First Dates μέχρι το μποζόνιο.

Αναλύθηκαν:

Οι Πανελλαδικές και οι προαγωγικές του Βαγγέλη με τις απεργίες της ΟΛΜΕ και υπουργό παιδείας τον ΓΑΠ. Μια κρίση πανικού στα επείγοντα για το διαγώνισμα της Κοσμογραφίας. Η φωτογραφία της Μίνας με μια σχολική ποδιά και μια καμήλα. Η κυβερνοεπίθεση που θα μπορούσε να είναι ένα τηλεφώνημα. Οι νέες περιοδείες των πολιτικών και ο περιστρεφόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εμφύλιος των πρωινάδικων με αφορμή έναν ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο του Πάνου Μουζουράκη και η Κέλλυ που δε μίλησε ποτέ. Ένας αδερφός πυρηνικός φυσικός στα οικογενειακά τραπέζια Η παγίδα που κρύβει το First Dates για τη σχέση σου. Η Καρίνα, ο Έρωτας και γιατί να πεις το παιδί σου Θρασύβουλο αντί για Μάξιμο. Οι μπάρμεν που ντύνονται σαν τον Δημήτρη Χορν στην Κάλπικη Λίρα. Η Μαριλού και το θέμα της με την Νταμούχαρη και τη Ζαρούχλα.

Βρες και κάνε subscribe στο Video Podcast «Πάλι Αυτοί», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube , στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.