Κωνσταντίνος Μπαντούνας/AP Images
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Πώς το RuPaul’s Drag Race έγινε ο κυρίαρχος της ποπ κουλτούρας

To POP για τις Δύσκολες Ώρες τιμά τις θρυλικές queens της φετινής All-Stars σεζόν του RuPaul's Drag Race και, με καλεσμένο των ειδικό Μανώλη Βαμβούνη, αναλύει ένα σόου-φαινόμενο.

Και τώρα για κάτι τελείως διαφορετικό. Με αφορμή το φινάλε της All-Star, all-winners έκδοση του υπερ-δημοφιλούς ριάλιτι RuPaul’s Drag Race, το POP για τις Δύσκολες Ώρες απευθύνεται σε έναν ειδικό ώστε να αναλύσει το φαινόμενο και να ξεχωρίσει αγαπημένες στιγμές – και αγαπημένες queens.

Μετά από 14 κανονικές σεζόν, 6 all-stars σεζόν και δεκάδες διεθνή spin-offs, το RuPaul’s Drag Race θέτει αντιμέτωπες 8 θρυλικές queens, 8 διαφορετικές νικήτριες, με στόχο την ανάδειξη της θρυλικότερης θρύλου ανάμεσά τους.

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος υποδέχεται στο στούντιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες τον Μανώλη #dardanes Βαμβούνη για να συζητήσουν την πορεία του σόου από τις πρώτες μέρες στο γκαράζ του RuPaul μέχρι την παγκόσμια κυριαρχία του σήμερα.

Ακούστε το επεισόδιο:

Πώς κατάφερε το σόου να αγγίξει το mainstream με τόσο έντονο τρόπο; Ποια στιγμή από την ιστορία του σόου άλλαξε για πάντα την ποπ κουλτούρα; Υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει η Jinkx Monsoon; Πόσοι άνθρωποι έβλεπαν τη σειρά στη διάρκεια της 1ης σεζόν; Ποιες σταρ του σόου έχουμε δει στην Ελλάδα;

Τι κάνει το Drag Race ως διαγωνισμός ταλέντου που κανένα άλλο ριάλιτι δεν έχει κάνει; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον τρόπο διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων; Ποια queen έχει το καλύτερο arc στη διάρκεια αυτής της σεζόν; Ποιο μη αγγλόφωνο επεισόδιο πρέπει να δείτε οπωσδήποτε; Και με ποιο τρόπο μπορεί να ξεκινήσει τη σειρά κάποιο άτομο που δεν έχει δει τίποτα ως τώρα;

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα όπως πάντα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης.

Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

Άκου όλα τα επεισόδια: