ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ

Στο Στόμα του Λάκη – The Podcast: Το ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πλέον το δικό του Podcast στο NEWS 24/7 και στην πρεμιέρα του μιλάει για τον Ανδρουλάκη, το ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ και την κυβερνησάρα «Φάρμα Οφθαλμών».

Στο Στόμα του Λάκη – The Podcast. Κάθε Πέμπτη ο Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο NEWS 24/7 και μέσα από το νέο του Podcast και στην πρεμιέρα του ασχολείται με όλα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Ακούστε το πρώτο επεισόδιο:

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

00:30 Λάκη, γιατί βγήκε ο Ανδρουλάκης;
04:35 Μεταφράζοντας Σταμάτη Γαρδέλη
08:40 Λάκη, τι είναι Θεματοφύλακας;
11:07 Το Λεξικό του Λάκη: Γυναικοκτονία
13:46 Στα Όρθια: Τρεις φορές την εβδομάδα προβατίνα // Με τον σταυρό στο χέρι ή στο ενεχυροδανειστήριο; // Εκδρομή στο Μπάνσκο
16:16 Το ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ
17:09 Η πλούσια Μήτσι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η λαίδη Ραφάλ;
20:11 Παίρνει ένας φίλος από Άμστερνταμ τον Άδωνι τηλέφωνο…
20:46 Η κομμώτρια Μήτσι στο λεωφορείο
22:13 Ο Τζίμης influencer

Στο στόμα του Λάκη θα διαβάσετε ακόμη:

Για τον Νίκο ΑνδρουλάκηΝικητής στο ΚΙΝΑΛ. Το οποίο ο ίδιος το λέει ΠΑΣΟΚ, παρότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε την χώρα στα μνημόνια ενώ τα τελευταία χρόνια συρρικνώθηκε εξ αιτίας της πολιτικής της παραδουλεύτρας που αποφάσισε να κάνει στην δεξιά πολυκατοικία.

Για τους θεματοφύλακες: Οι 11 θεματοφύλακες έχουν αρχηγό έναν με μπουρνούζι. Μα τώρα είναι λογικός τίτλος αυτός; Όλη μέρα μπουρνούζι φοράει αυτός; Με το μπουρνούζι άρπαξε τον γυμνασιάρχη;

Για τις γυναικοκτονίες: Ο νομικός όρος της ανθρωποκτονίας καλύπτει φαινομενικά και την γυναικοκτονία. Δεν χρειάζεται καινούργιος προσδιορισμός λένε. Η πανδημία αύξησε σε εξαιρετικό βαθμό την κυνικότητα και την βία των ανθρώπων.