Κωνσταντίνος Μπαντούνας
UNCUT

Τα γαστρονομικά ταξίδια του Νίκου Θωμά

Ο δημοφιλής σεφ σε μια συζήτηση σχετικά τις αγαπημένες του κουζίνες, τα ταξίδια, την γκάφα που δε θα ξεχάσει ποτέ και την αξία του να είμαστε πραγματικά μαζί.

Από ντράμερ στη Σπάρτη στις κουζίνες και από μάγειρας, ιδιοκτήτης μαγαζιών στην Αθήνα (Simul και τώρα στο φρέσκο Nido) και τη Σίφνο (Bostani). Ο Νίκος Θωμάς αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς σεφ της γενιάς του, με σταθερή παρουσία πίσω από τις κάμερες του Master Chef και ξεκάθαρες προτάσεις για το φαγητό που του αρέσει.

Αυτή την εβδομάδα, επισκέφτηκε το Uncut για μια συζήτηση σχετικά με τη μαγειρική, τα ταξίδια, τη μεγαλύτερη γκάφα που θυμάται να έχει διαπράξει στις κουζίνες, τους influencers αλλά και την αξία του να είμαστε πραγματικά μαζί, με αφορμή την κινητή καντίνα της μπύρας ΑΛΦΑ. Το ταξίδι στην Ελλάδα ξεκινάει για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, όπου για πρώτη φορά ο χρόνος που περνάς χωρίς το κινητό εξαργυρώνεται σε ένα γεύμα πραγματικά μαζί με τους ανθρώπους σου.

Ακούστε το επεισόδιο:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Ακούστε όλα τα επεισόδια: