Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
UNCUT

Θα σώσει ο Messi το φετινό Μουντιάλ;

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Δημήτρης Χρυσικός (basketballguru.gr και Calcio Sbagliato Podcast) επισκέπτεται το Uncut για μια συζήτηση γύρω από το μούδιασμα που νιώθουμε πριν την έναρξη της διοργάνωσης αλλά και όσα αγωνιστικά περιμένουμε να δούμε σε αυτήν.

Δύο μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, κι αντί να πανηγυρίζουμε, είμαστε όλοι κάπως μουδιασμένοι, λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής, αμφιλεγόμενης διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή βέβαια, καθώς οι πρώτοι αγώνες πλησιάζουν, δεν γίνεται να μην αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Ποιος είναι το φαβορί, ποια εθνική θα είναι το dark horse, πώς μπορεί ο Lionel Messi να σώσει το τουρνουά και τι θα σημαίνει μια πιθανή κατάκτησή του από την Πορτογαλία του Cristiano Ronaldo.

Για να μας βοηθήσει να τα απαντήσουμε όλα αυτά, καλεσμένος του Uncut ο Δημήτρης Χρυσικός, από το Podcast Calcio Sbagliato και το basketballguru.gr.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.