ΑΥΤΟΙ 3-0

Βελόπουλος, καρχαρίας στη Λάρισα και κινέζικος καταρράκτης – μαϊμού

ΑΥΤΟΙ 3-0: Μαριλού Ρεπαπή, Μίνα Μπιράκου και Βαγγέλης Γιαννόπουλος με νέο επεισόδιο.

Η τριάδα θα μείνει για λίγο ακόμα μαζί, αφού η Μαριλού ζήτησε δημόσια από το Τορόντο να την καλέσει να ζήσει εκεί.

Η αποχή νίκησε στις ευρωεκλογές, όπως όμως και ο Γιώργης ο Αυτιάς που ονειρεύεται τις πλατείες των Βρυξελλών και διεθνή τηλεοπτική καριέρα.

Ο Νίκος Αναδιώτης θεωρεί αμαρτία το σεξ εκτός γάμου και ο Βαγγέλης δηλώνει άγιος.

Η τριάδα καίγεται με τους 20.000 ψηφοφόρους που έβαλαν στον φάκελο με την επιστολική τους ψήφο την κανονική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η Μαριλού είναι έτοιμη να γραφτεί στο YouTube κανάλι του Κύπριου ευρωβουλευτή πλέον Φειδία Παναγιώτου, αρκεί να κάνει giveaway θέση μετακλητού υπαλλήλου στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης προσκυνάει το είδωλο που πήρε αναρρωτική και γύρισε στη δουλειά του στον Δήμο Μετεώρων μόλις 13 χρόνια μετά.

Ο διασημότερος καταρράκτης της Κίνας, ύψους 300 μέτρων είναι τελικά νερό που πέφτει από σωλήνα και εμείς τελικά είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Κινέζους λόγω έμφυτης ματσακωνιάς.

Τα μπιτσόμπαρα του Αγιόκαμπου έζησαν δραματικές στιγμές εξαιτίας της εμφάνισης ενός καρχαριοειδούς. Ο Βαγγέλης θα περπατούσε στο νερό να ξεφύγει σπρώχνοντας τα γυναικόπαιδα και η Μαριλού ανακάλυψε ότι η Λάρισα έχει θάλασσα.

Ο Βαγγέλης είναι πεπεισμένος ότι η σύνδεση πυρηνικών δοκιμών και εμφάνισης ΟΥΦΟ συμβαίνει γιατί οι εξωγήινοι μας έχουν έννοια μην αυτοκαταστραφούμε.

Live your myth in Greece με τον ταξιτζή που ζήτησε από Καναδούς 350 ευρώ για να τους πάει από Πειραιά Παγκράτι. Τελικά τον παζάρεψαν στα 240 και ακόμα πιο τελικά τον κατήγγειλαν.

Οι Coldplay συζητιούνται από την τριάδα και όχι επί καλώ. Ας πούμε ότι τους θεωρεί τα μπρόκολα της μουσικής απλώς σε πολύ όμορφο πιάτο.

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.