Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson/Κωνσταντίνος Μπαντούνας
UNCUT

Χρήστο Ζαμπούνη, γιατί ο κόσμος συναρπάζεται ακόμη από τους βασιλείς;

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και συγγραφέας, επισκέπτεται το Uncut για μια συζήτηση σχετικά με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τις παγκόσμιες αντιδράσεις, τη μοναρχία σήμερα, τους καλούς τρόπους και τον ΠΑΟΚ.

Από την περασμένη Πέμπτη (8/9), ένα από τα κυρίαρχα θέματα στην παγκόσμια επικαιρότητα είναι αναμφίβολα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών, έπειτα από 70 σχεδόν χρόνια βασιλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, όμως η αλήθεια είναι πως λίγοι άνθρωποι έχουν τόσο πλήρη εικόνα για τα πεπραγμένα της, όσο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης, ο οποίος καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ εδώ και αρκετές δεκαετίες, έχοντας μάλιστα συναντήσει και από κοντά την εκλιπούσα.

Ο κ. Ζαμπούνης επισκέφτηκε το Uncut για μία συζήτηση γύρω από τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη βασιλική οικογένεια αλλά και τον θεσμό της οικογένειας γενικότερα, τους καλούς τρόπους στην εποχή μας και λίγο από ΠΑΟΚ.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκου όλα τα podcasts του Uncut: